MAGAZİN

Erkenci Kuş Dizisinin Ev Dekorasyonundan İlham Alın

Erkenci Kuş dizisi Star TV’de ekran macerasına atıldığı günden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini toplamayı sürdürüyor.

22 Aralık 2018 Saat: 10:32
Erkenci Kuş Dizisinin Ev Dekorasyonundan İlham Alın
Erkenci Kuş Dizisinin Ev Dekorasyonundan İlham Alın

Keyifli bir yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş dizisi reytinglerde birinciliği şimdilik kimseye kaptırmıyor. Dünyaca ünlü fotoğrafçı ve reklamcı Can Divit’in, saf ve güzel Sanem ile yaşadığı heyecanlı ve komedi unsurlarıyla bezeli aşkı milyonları ekran başına kilitliyor.

Başrol oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir’in uyumlu oyunculukları, sivri dilli, keskin zekalı stajyer Ceycey’in efsane replikleri, hırslı reklamcı Aylin’in entrikaları ve Mevkibe Hanım’ın kızlarıyla keyifli mücadeleleri kadar dizideki özenli prodüksiyon ve dekorasyon detayları da izleyiciler tarafından beğeniyle takip ediliyor. İşte, Erkenci Kuş dizisinden ilham verici dekorasyon tüyoları!

Can Divit gustosuyla natürel ve modern bir ev

Karakteri, karizması ve havasıyla tüm kadınları peşinde pervane eden Can’ın evi de büyük bir çekicilik taşıyor. Taş ev konseptini şehre taşıyan Can, evi ahşap detaylarla donatarak doğal yaşam tutkusunu ortaya koyuyor. Ahşap ve maun detaylarla bezeli salonda toprak tonlarında köşe takımları dikkat çekiyor.

Ahşap orta sehpasını natürel materyallerden yapılmış objelerle tamamlayan Can, konsept bütünlüğü açısından köşe takımlarını turuncu ve toprak tonlarında yastıklarla kombinlemeyi tercih ediyor. Sade ve modern konseptli evde duvarları süsleyen tablolar da eve farklı bir hava katıyor. Toprak tonlarındaki röprodüksiyonların yanı sıra, lacivert ve lila tonlu tablolar kontrastın gücünü yansıtarak evi çekici bir yaşam alanı haline getiriyor.

Mevkibe Hanım’ın dinlendirici evi

Sanem’in ailesiyle yaşadığı ev, Can’ın evinden çok farklı bir havayı yansıtıyor. Mevkibe Hanım’ın çekip çevirdiği devasa evde Nil yeşili duvarlar evde huzur ve dinginliği emsil ederken, bembeyaz kapılar eve boyut ve ferahlık duygusu katıyor. Nil yeşiliyle uyumlu açık renk ve pastel tonlu oturma takımları evdeki sakin ve aydınlık havayı bütünlüyor.

Kirli pembe tonlu koltuklar pudra pembesi abajurlarla uyum içerisinde. Leylak rengi perdeler ise salona naif ve romantik bir görünüm veriyor.

Aylin ile iddialı bir ev konsepti

Erkenci Kuş dizisi hırslı reklamcı Aylin karakteriyle de çok seviliyor. Aylin’in evi oldukça iddialı bir konsepti temsil ediyor. Alçak ve ahşap detaylı beyaz oturma takımlarını, bordo ve antrasit tonlu yastıklar tamamlıyor. Bembeyaz duvarlar eve modern bir şıklık katarken, bordo ve kırmızı tonlu tablolar, dinamik ve hareketli bir görünüm kazandırıyor. Ahşap mobilyalar ile gömme ışıklandırma sistemi evin modern görünümünü güçlendiriyor. Toprak tonlardaki stor perdeler ve turkuaz dekoratif objeler akıllı ev konseptinin hakim olduğu salona farklı bir hava katıyor. Salondaki yemyeşil bitkiler ise beyaz duvarlarla birlikte eve doğal ve aydınlık bir görünüm veriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑