DÜNYA

Ermenistan'da çöküşün resmi! Askerler cepheden kaçmasın diye papazları devreye soktular

Azerbaycan'ın işgal altındaki Dağlık Karabağ topraklarını geri almak için başlattığı harekat büyük bir başarı ile devam ediyor.

26 Ekim 2020 Saat: 09:06
Ermenistanda çöküşün resmi! Askerler cepheden kaçmasın diye papazları devreye soktular
Ermenistan'da çöküşün resmi! Askerler cepheden kaçmasın diye papazları devreye soktular

Ağır kayıpların ardından Ermenistan ordusunda görevli askerlerin cepheden kaçtığına yönelik haberler de sık sık gündeme geliyor.

#2
Foto - KAÇMASINLAR DİYE PAPAZLARI GÖNDERDİLER- Ermenistan, ordudaki çöküşü engelleyebilmek için bu kez papazları devreye soktu. Gerçekleştirilen ayinlerle papazlar cepheye giden askerleri kutsadı.

KAÇMASINLAR DİYE PAPAZLARI GÖNDERDİLER- Ermenistan, ordudaki çöküşü engelleyebilmek için bu kez papazları devreye soktu. Gerçekleştirilen ayinlerle papazlar cepheye giden askerleri kutsadı.

#3
Foto - Silah zoruyla askerlerini cephede tutamayan Ermenistan'ın bu kez dini değerler ile motivasyon sağlamaya çalıştığı ifade edildi.

Silah zoruyla askerlerini cephede tutamayan Ermenistan'ın bu kez dini değerler ile motivasyon sağlamaya çalıştığı ifade edildi.

#4
Foto - SİLAHLI PAPAZ PAYLAŞMIŞLARDI- Daha öncede Ermenistan'ın resmi Twitter hesabından

SİLAHLI PAPAZ PAYLAŞMIŞLARDI- Daha öncede Ermenistan'ın resmi Twitter hesabından "inanç ve güç" kelimeleriyle paylaşılan fotoğrafta, bir Ermeni papaz, bir elinde haç diğer elinde de otomatik saldırı tüfeği ile poz vermişti.

#5
Foto - BU BİR HRİSTİYAN SAVAŞI DEĞİL- Azerbaycan'daki Rus Ortodoks Kilisesi sözcüsü Konstantin Pominov ise işgalci Ermenistan'ın tutumuyla ilgili, 'Ermenistan bu savaşı Hristiyanlara karşı bir savaş olarak yansıtmaya çalışıyor. Bu bir saçmalık. Biz Ermenistan'a saldırmıyoruz. Sadece kendi topraklarımızı geri alıyoruz' ifadelerini kullanmıştı.

BU BİR HRİSTİYAN SAVAŞI DEĞİL- Azerbaycan'daki Rus Ortodoks Kilisesi sözcüsü Konstantin Pominov ise işgalci Ermenistan'ın tutumuyla ilgili, 'Ermenistan bu savaşı Hristiyanlara karşı bir savaş olarak yansıtmaya çalışıyor. Bu bir saçmalık. Biz Ermenistan'a saldırmıyoruz. Sadece kendi topraklarımızı geri alıyoruz' ifadelerini kullanmıştı.

#6
Foto - HİÇ BİR KUTSALA SAYGILARI YOK- Hiç bir kutsala saygısı olmayan Ermeni ordusunun daha önce de işgal altında tuttukları Zengilan kentinin camisinde domuz besledikleri ortaya çıkmıştı. Sosyal medyadaki görüntülerde, Azerbaycan askerlerinin işgalden kurtardığı Zengilan kentinin camisine girdiklerinde burada domuzlarla karşılaştıkları görülüyor. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, tarihi caminin adeta bir harabe haline geldiği dikkati çekiyor.

HİÇ BİR KUTSALA SAYGILARI YOK- Hiç bir kutsala saygısı olmayan Ermeni ordusunun daha önce de işgal altında tuttukları Zengilan kentinin camisinde domuz besledikleri ortaya çıkmıştı. Sosyal medyadaki görüntülerde, Azerbaycan askerlerinin işgalden kurtardığı Zengilan kentinin camisine girdiklerinde burada domuzlarla karşılaştıkları görülüyor. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, tarihi caminin adeta bir harabe haline geldiği dikkati çekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑