SPOR

Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, taraftarların tepkisi üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

29 Eylül 2015 Saat: 06:00
Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı
Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçın son bölümlerinde tribünlerden yükselen "istifa" tezahüratlarına üzülen Ertuğrul Sağlam, yedek kulübesinde ağladı.

Atatürk Stadı'nda oynanan maçın 70. dakikasından itibaren Bursaspor taraftarları, yönetim ve teknik heyet aleyhine tezahüratlar yapmaya başladı.Yeşil-beyazlı takım karşılaşmanın 83. dakikasında Necid'in golüyle 1-0 öne geçerken, taraftarların protestoları devam etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ertuğrul Sağlam, bitime 5 dakika kala kendisine yönelik "istifa" tezahüratlarına, eliyle maçın bitimine az bir zaman kaldığını gösterip, "bekleyin" karşılığını verdi. Uzatma bölümünü yedek kulübesinden izleyen Ertuğrul Sağlam'ın ağladığı görüldü. 

Maçın sonunda Eskişehirspor taraftarlarını selamlayan Sağlam, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile soyunma odasına gitti.

Ertuğrul Sağlam maç sonrası yayıncı kuruluşa yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu:

"BU KADAR VEFASIZLIK, VİCDANSIZLIK OLMAZ"

"İçinde bulunduğumuz durum bu maçın kayıpsız atlatılmasını emrediyordu. Oyuncularım da bu durumdan rahatsızdı.İlk yarıda çok net 4 tane pozisyonumuz vardı. Maçın sonuna kadar sabırla denedik ve 3 puanı alacak golleri de bulduk.Bizim hayatımızda Bursaspor'un ayrı bir yeri var.

Türk futbol tarihine altın harflerle geçtik. Şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Türkiye'nin 5. büyüğü olduk. Bugün yapılanlar bir grup tarafından yapılmadığını biliyorum. Hakikaten üzüldüm. Bu kada vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim, farklı şeyler söylemek istemiyorum. Burada kapatmak daha doğru olur."

Bursaspor'un 2010 senesinde şampiyon yapan Ertuğrul Sağlam, geçen seneki ilk 11'de 7 futbolcu kaybetse de takımını zor zamanında yalnız bırakmamıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑