GÜNCEL

Erzincan'da Ahmet Ateş ölüm saçtı

Erzincan’da bir okulda hizmetli olarak görev yapan kişi, aynı okulda memur olan bir bayanı pompalı tüfekle öldürdükten sonra canına kıydı. Her iki okul personeli hayatını kaybetti.

2 Ağustos 2013 Saat: 16:47
Erzincan'da Ahmet Ateş ölüm saçtı
Erzincan'da Ahmet Ateş ölüm saçtı
Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Mimar Sinan İlkokulu'nda meydana geldi. 1998 yılından itibaren Mimar Sinan İlkokulu'nda hizmetli olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası Ahmet Ateş (43), aynı okulda görev yapan eşinden boşanmış 2 çocuk annesi Serap Fırat’ı (41) bilinmeyen bir sebeple pompalı tüfekle öldürdü. Ahmet Ateş, kendisini de kalbinden vurarak öldürdü. Silah sesi duyan okul idaresi ve çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede her iki şahsın da hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olayın görgü tanığı olan iki çocuk, okul çevresinde oynarken iki el silah sesi duyduklarını, okul içerisinde bağrışmalar yaşandığını, daha sonra okula polisler ve ambulansların geldiğini söyledi.

Erzincan Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, “Bu sabah Mimar Sinan İlkokulumuzdan üzücü bir haber aldık. Okulumuzun bir hizmetlisi, okulumuzun memurunu öldürmüş gözüküyor. Önce memur hanımı öldürmüş sonra da kendi intihar etmiş gözüküyor. Sebebini bilmiyoruz, sebebiyle ilgili her hangi bir bilgimiz yok. Polis olay yeri inceleme gerekli incelemesini yapıyor. Tahkikatı onlar sonuçlandıracak.” dedi.

Hizmetli Ahmet Ateş ve memur Serap Fırat’ın cansız bedenleri, olay yerine gelen savcının gerekli incelemeyi yapmasından sonra tabuda konularak cenaze aracı ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑