GÜNCEL

Erzincan'da Mayınlı Hain Tuzak: 2 Asker Yaralandı

Erzincan, Refahiyede Akarsu Jandarma Karakolunda görevli iki askeri personelin içinde bulunduğu araca mayınlı saldırı düzenlendi.

24 Temmuz 2012 Saat: 13:31
Erzincan'da Mayınlı Hain Tuzak: 2 Asker Yaralandı
Erzincan'da Mayınlı Hain Tuzak: 2 Asker Yaralandı

Edinilen bilgiye göre, olay sabah 06.30 civarında meydana geldi. Karakolda mesaileri biten ve sivil araçla ayrılan askerler, Refahiye-Sivas karayolunun 22. kilometresinde, Akarsu karakoluna 600 metre uzaklıkta tererör örgütü mensuplarının yola döşediği mayınlı saldırıya uğradı.

        Sivil aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatılan mayın sebebiyle, Uzman Çavuş İbrahim İpek ile Halit Demirci yaralandı. Yaralı askeri personel, yoldan geçen bir vatandaşın ihbarı sonucu 112 Acil ambulansına alınarak, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Halit Demirci’nin durumunun ağır olduğu belirtilirken, olayla ilgili teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

        Saldırının duyulmasının ardından, Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Eleman ve çok sayıda askeri personel hastaneye gelerek, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑