GÜNCEL

Eşinden intikam almak için evine bomba attı!

Diyarbakırın Ergani ilçesinde, eşinin evi terk etmesine sinirlenen bir kişi, kayınpederinin evini bastı. Kaynanasını öldüren zanlı, 12 kişinin içeride olduğu eve el bombası attı, şans eseri el bombası patlamadı.

26 Kasım 2012 Saat: 16:06
Eşinden intikam almak için evine bomba attı!
Eşinden intikam almak için evine bomba attı!
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Uzman Çavuşluktan atılan ve Çiftçilikle uğraşan Mehmet Karadayı, eşi M.K. ile tartıştı. M.K. evi terk edip, Yeniköy'de bulunan ailesinin evine yerleşti.

Mehmet Karadayı sabah saatlerinde Uzman çavuş olduğu dönemden kalan iki silah ve iki adet el bombasını yanına alarak kayınpederinin evini bastı. Kaynanası ve kayınpederi ile tartışan Karadayı, kaynanası Emine Çağlar ile kayınpederi Çuço Çağlar'a silahla ateş açtı.

Evin dışına çıkan Mehmet Karadayı pimini çektiği el bombasını çamı kırarak içeriye attı. 12 kişinin bulunduğu evde el bombası şans eseri patlamazken, ikinci bombayı atmaya hazırlanan Karadayı'ya, kayınbiraderi Hüseyin Çağlar sopa ile müdahale etti.

Emine Çağlar olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı Çuço Çağlar ile Mehmet Karadayı Ergani İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın gerçekleştiği köyde asker geniş güvenlik önlemleri alırken, köy Muhtarı Enver Yalçın ise olayı şöyle anlattı: 'Bunların babaları amca çocuğu. Çuço kızını Mehmet'e vermişti, kızı da kocası ile kavga edip babasının evine gelmiş. Sabah buraya gelen Mehmet 12 kişinin içeride olduğu eve el bombası atmış, ama Allahtan patlamamış'.

Olayı gerçekleştiren Mehmet Karadayı aldığı sopa darbesi nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırılırken, Mehmet Karadayı'nın babasının da korucu olduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑