GÜNCEL

Eşini öldürdükten sonra intihar etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi Yavuz Selim Caddesi 320 sokakta bir kişi öönce eşini, sonra kendini vurarak intihar etti

22 Ocak 2013 Saat: 13:51
Eşini öldürdükten sonra intihar etti
Eşini öldürdükten sonra intihar etti
Beylikbağı 320 Sokak/2 Karadeniz Apartmanı no. 16 adresinde meydana gelen olayda Ş.T(42) isimli kişi önce eşi H.T.’yi (37) tabanca ile vurdu. Daha sonra  kendini vurarak intihar etti. .Olay yerine gelen polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken ölün çiftin iki çocuğu olduğu bildirildi. Cumhuriyet savcısı olay yerinde  inceleme yapıyor.
Geçtiğimiz hafta sonu ise eşi  tarafından otomobilin içinde tabanca ile kafasından tek kurşunla vurulan M. C. (25) tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. Eşi ile ayrılmak için mahkemeye başvuran M.C. geçtiğimiz hafta kocası tarafından Samsun’a götürülmüştü. Önceki gün İstanbul’a dönmek için yola çıkan çift, Dilovası yakınlarında otomobilin içinde tartışmaya başlamıştı. Bunun üzerine V.C. eşinin kafasına yanında bulunan tabanca ile bir el ateş ederek ağır yaralanmasına neden olmuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑