YAŞAM

Eski karısını bıçaklayarak öldürdü

Bursanın İnegöl ilçesinde bir adam 6 ay önce ayrıldığı eski karısını bıçaklayarak öldürdü.

18 Ağustos 2012 Saat: 22:07
Eski karısını bıçaklayarak öldürdü
Eski karısını bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgilere göre, 4 yaşında bir erkek çocukları bulunan Arzu-Resul çifti, geçimsizlik sebebiyle yaklaşık altı ay önce ayrıldı. 

Ailesi ile Süleymaniye Mahallesi'nde ikamet eden Arzu Korkmaz, eski eşi tarafından Süleymaniye Muhtarlığı önüne görüşmeye çağrıldı. 31 yaşındaki Resul Güçlü, 4 yaşındaki çocuğu ile görüşüp hasret giderdikten sonra eski eşi ile konuşmaya başladı. Görüşmenin ardından Arzu Korkmaz eski eşinin yanından ayrıldı. 

Bir süre sonra tekrar gelen Arzu Korkmaz, kısa bir görüşmenin ardından eski eşinin yanından ayrılarak yürümeye başladı. Bu sırada belinden çıkardığı bıçakla eski eşinin peşinden koşan Resul Güçlü, bir çocuk annesi genç kadını yere yatırıp ardı ardına bıçaklamaya başladı. 

Resul Güçlü, bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, kanlar içerisinde yerde yatan genç kadına ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen 25 yaşındaki genç kadın yolda hayatını kaybetti. Cinayet, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Emniyet ekipleri eski eşini bıçakladıktan sonra kaçan Resul Güçlü’nün peşine düşerken, genç kadının yakınları hastaneye akın etti. Kızının ölüm haberi ile şok yaşayan anne Hatice Korkmaz, “Daha evvel kızımı tehdit falan etmiyordu. Çocuğunu 15 günde bir alıp iki gün götürüyordu. Zaman zaman çocuk bende kalsın diyordu. Niçin yaptı anlamadım” dedi.Resul Güçlü,Arzu Korkmaz,eski  karısını bıçakladı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑