KÜLTÜR/SANAT

Esra Ezmeci, yeni kitabıyla D&R’da okurlarıyla buluşacak

Kitapseverler tarafından sevilerek takip edilen Uzman Psikolog Esra Ezmeci, yeni çıkarttığı kitabı “Vazgeçilmez Olmanın Sırrı”nın lansmanını D&R İstinyePark’ta okuyucularıyla buluşarak gerçekleştirecek.

9 Kasım 2022 Saat: 10:55
Esra Ezmeci, yeni kitabıyla D&R’da okurlarıyla buluşacak
Esra Ezmeci, yeni kitabıyla D&R’da okurlarıyla buluşacak

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. İmza günleri ve kitap lansmanlarıyla yazarları okuyucusuyla buluşturan D&R, bu kez Esra Ezmeci’nin yeni çıkan kitabı ‘Vazgeçilmez Olmanın Sırrı’na ev sahipliği yapıyor. Çoğunlukla kadın-erkek ilişkilerini konu alan kitaplarıyla bilinen Uzman Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci, “Vazgeçilmez Olmanın Sırrı” isimli kitabının lansman ve ilk imza gününde sevenleriyle D&R’da buluşuyor. 12 Kasım Cumartesi günü D&R İstinyepark mağazasının ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, saat 15.00’de başlayacak.

Kitap Hakkında

Doğanızın gücünü ele almak, huzurlu ve uyumlu ilişkiler kurmak, hayatınıza anlam katmak, değerli ve özgüvenli hissetmek imkânsız değildir. Uzman Psikolog Esra Ezmeci, Destek Yayınları’ndan çıkan bu kitapla bağlanmadan şemalara, zihin ve beden bütünleşmesinden aura yükseltmeye kadar vazgeçilmez olmanın ve fark yaratmanın sırlarını anlatıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑