SPOR

Evinde farklı galibiyet

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantepsporu konuk ettiği maçta 3-0lık skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu

25 Ağustos 2012 Saat: 23:46
Evinde farklı galibiyet
Evinde farklı galibiyet
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe,Gaziantepspor'u konuk etti.
Ligde Elazığspor ile berabere kalarak başlayan Fenerbahçe, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi play-off turunda Spartak Moskova'ya 2-1 yenilen Sarı-Lacivertliler, Gaziantepspor'u 3-0 yenerek moral buldu.
Geçen sezon Galatasaray maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle ceza alan Fenerbahçe, sadece kadınlar ve çocukların izlediği mücadeleye etkili başladı. Ataklar geliştiren Sarı-Lacivertliler, Gaziantepspor'un ataklarına Mert ile 'dur' dedi. Karşılaşmanın ilk golü Fenerbahçe'nin yeni transferi Mehmet Topal'dan geldi. Milli futbolcu 32. dakika fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Mehmet ilk yarının da skorunu belirledi: 1-0.
Rakibi karşısında bolca pozisyona giren Gaziantepspor, golle bulaşamadı. Farkı açmayk isteyen Fenerbahçe, 78. dakika Sow ile farkı 2'ye çıkardı. Mücadelenin gol perdesini bir diğer yeni transfer Hollandalı Dirk Kuyt kapattı. 84. dakikada kale çizgisinin üstünden topu üç direğin arasına rahatça bırakan Hollandalı futbolcu maçın skorunu da belirledi. 
Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti ve ligdeki puanını 4'e yükseltti. Geçen hafta Sivasspor'a yenilen Gaziantepspor ise 2. haftayı da puansız kapattı.
Sarı-Lacivertliler ligin 3. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılar ise sahasındaTrabzonspor'u konuk edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑