GÜNCEL

Evli Kadına Çirkin Tuzak!

Evli ve 2 çocuk annesi kadın çalıştığı şirketin asansöründe yasak aşk yaşayınca kameralara yakalandı.

26 Temmuz 2012 Saat: 00:31
Evli Kadına Çirkin Tuzak!
Evli Kadına Çirkin Tuzak!

İstanbul'daki ünlü bir alışveriş merkezinde çalışan evli ve 2 çocuk annesi D.A., yaklaşık bir yıl önce aynı alışveriş merkezindeki bir bilgisayar mağazasında çalışan T.D. ile tanıştı. 

İkili kısa sürede aşk yaşamaya başladı. İkili, zaman zaman AVM'nin en üst katındaki asansör boşluğu girişinde buluşup, birlikte oldu. Bu birlikteliği asansör boşluğunu gören güvenlik kamerası kayıt altına aldı. T.D., geçtiğimiz ay D.A.'yı telefonla arayarak "AVM güvenlik müdürü aradı. Elinde görüntüler varmış 10 bin TL istiyor" dedi. 

Genç kadın da T.D.'ye 5 bin TL verdi. Önceki gün bu kez T.D.'nin erkek kardeşi D.A.'yı arayarak elindeki görüntüler için 10 bin TL vermesi gerektiğini söyledi. Genç kadın, 10 bin TL'yi bir gazete kâğıdına sarıp AVM içerisindeki bir çöp kutusunun kenarına koydu. Parayı alan sevgilinin kardeşi ortadan kayboldu. T.D. bir kez daha arayıp para isteyince, D.A. polise sığındı. Gasp Bürosu dedektifleri soruşturma başlatarak T.D.'yi gözaltına aldı. D.A. ise "Evliyim ve çocuklarım var. Her şey rüya gibiydi ama sadakatsizliğimin sonucunu şantaj ile ödedim, pişmanım" dedi. T.D.'nin bilgisayarındaki görüntülere el konuldu. Polis, şimdi alışveriş merkezi içerisinden güvenlik kamerası görüntüsünün nasıl ele geçirildiğini araştırıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑