GÜNCEL

Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı

Bir kişinin ölümüne neden olup ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı açıklandı.

23 Mayıs 2024 Saat: 10:43
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı belirtildi.

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 tarihinde yaşanan trafik kazası, yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin aracının karıştığı bir olayla sonuçlandı ve 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti.

images.jpg

ABD'YE KAÇMIŞTI

Kazanın ardından Eylem Tok ve oğlu T.C., ABD'ye kaçtı. Ancak, bu kaçıştan sonra olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı; her ikisi hakkında da kırmızı bülten çıkarıldı.

eylem-tok-kimdir-nereli-kac-yasinda-eylem-tok-16916253-794-amp.jpg

NE OLMUŞTU?

Olayın detaylarına bakıldığında, Eyüpsultan'da yaşanan bu trajik kaza, iddiaya göre yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin aracının saat 23.50 sıralarında seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpmasıyla gerçekleşti. Bu çarpışma sonucunda, Oğuz Murat Aci isimli 29 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti ve diğer kişiler de yaralandı. Olay yerine ilk ulaşan kişinin ise Eylem Tok olduğu belirtildi. Ancak, oğlu T.C.'yi alıp kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

eylem-tok-ve-oglu-2203608.jpg

{"uid":"8","hostPeerName":"https://www.yenicaggazetesi.com.tr","initialGeometry":"{\"windowCoords_t\":0,\"windowCoords_r\":1280,\"windowCoords_b\":760,\"windowCoords_l\":0,\"frameCoords_t\":3882.796875,\"frameCoords_r\":598.5,\"frameCoords_b\":4132.796875,\"frameCoords_l\":298.5,\"styleZIndex\":\"auto\",\"allowedExpansion_t\":0,\"allowedExpansion_r\":0,\"allowedExpansion_b\":0,\"allowedExpansion_l\":0,\"xInView\":0,\"yInView\":0}","permissions":"{\"expandByOverlay\":true,\"expandByPush\":true,\"readCookie\":false,\"writeCookie\":false}","metadata":"{\"shared\":{\"sf_ver\":\"1-0-40\",\"ck_on\":1,\"flash_ver\":\"0\"}}","reportCreativeGeometry":false,"isDifferentSourceWindow":false,"goog_safeframe_hlt":{}}" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" data-is-safeframe="true" sandbox="allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox allow-same-origin allow-scripts allow-top-navigation-by-user-activation" aria-label="Advertisement" tabindex="0" data-google-container-id="8">

Polis incelemeleri sonucunda, Eylem Tok ve oğlunun ertesi gün saat 03.50 sıralarında İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a gitmek üzere hareket ettiği tespit edildi.

ey.png

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin soruşturma başlattı ve Eylem Tok hakkında 'suçluyu kayırma', oğlu T.C. hakkında ise 'bir kişinin ölümüne sebep olma ve birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçlamalarıyla tutuklama kararı çıkardı. Ayrıca, şüphelilerin ABD'ye kaçtığı ve iade talebinde bulunulduğu ortaya çıktı. Bu süreçte, baba B.C.'ye de yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑