SPOR

F.Bahçe'den Emre Akbaba ve Giuliano açıklaması

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

19 Ağustos 2018 Saat: 09:38
F.Bahçeden Emre Akbaba ve Giuliano açıklaması
F.Bahçe'den Emre Akbaba ve Giuliano açıklaması

Semih Özsoy, yaptığı açıklamada yenilgiyi beklemediklerini dile getirirken, Giuliano ve Emre Akbaba konusunda da kritik ifadeler kullandı.

İşte maç sonunda Semih Özsoy'un yaptığı açıklamalar...
 
''Kötü bir mağlubiyet oldu. Maçın sonucu istemediğimiz gibi oldu. Kötü oynadık, kötü bitti. Umarım en kısa sürede düzelebilecek önlemler alınabilir. Çünkü kabul edebileceğimiz bir futbol değil. Bir an önce bunlardan ders çıkararak devam etmek istiyoruz. En kısa sürede hoca ve oyuncular gerekli önlemleri alıp, bunları telafi ederler.''
 
"Giuliano, Suudi Arabistan'da bir takıma transfer olacak. Detayları yakında öğrenirsiniz. Gelecek ve gidecek oyuncular olacak. Kulübümüzün menfaatlerine uygun teklifler gelirse oyuncu satabiliriz."
 
"Emre Akbaba'yı bize, Alanyaspor yönetimi teklif etti. Biz önce kulüplerle görüşüyoruz. Şartlarımıza uygun olmadığı için ilerleme kaydetmedik. Oyuncuyla ilgilenmemizin tek sebebi Alanyaspor başkanının teklif etmesidir."

"Bonservis ödemiyorsak, oyuncu alabiliyoruz. Bonservis veya kiralık ücreti veriyorsak, önce satmamız lazım. Ayew gibi kiralama bedeli yoksa alabiliriz ama Islam gibi kulübüne bir şey ödeyeceksek oyuncu alamıyoruz."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑