YEME & İÇME

Faros Restoran Taksim’den yepyeni yaz menüsü!

Faros Taksim, yaza özel hazırladığı yeni menüsüyle iddialı. Faros’un yaz menüsünde yepyeni fresh içecekler, ev yapımı ice tea, kokteyl ve yenilenen light&healthy seçimlerin yanı sıra yemeklerin kalori hesaplamaları da yer alıyor.

16 Mayıs 2013 Saat: 11:15
Faros Restoran Taksim’den yepyeni yaz menüsü!
Faros Restoran Taksim’den yepyeni yaz menüsü!
İstanbul’da dünya ve İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerini misafirlerine sunan Faros Restoran yeni menüsüyle yaza hazır. Yemeklerde, lezzet kadar görselliğe de önem veren Faros’un yaz menüsü, doğal mevsim sebze ve meyveleri ile hazırlanıyor. Yaza uygun sağlıklı, hafif,  kalorisi düşük alternatiflerin çeşitliliği ve Diyetisyen Gizem Şeber tarafından hazırlanan kalori hesaplamaları özellikle dikkat çekiyor.
Bunun yanında yaz menüsünde ev yapımı ekmek ve taze makarna çeşitlerinden risottoya kadar en lezzetli klasik İtalyan yemekleri de menüde mevcut. Yeni menünün iddialı özelliklerinden biri, ferahlatıcı ve lezzetli yepyeni içeceklerin de eklenmiş olması. Ev  yapımı ice tealer, milk shake ve frappéler, shakerlar ve leziz kokteyller bu içeceklerden sadece bazıları.
Taksim Faros restoran bu yaz da lezzet ve kaliteden vazgeçemeyenlerin uğrak noktası olmaya aday.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑