SPOR

Fatih Terim’e Uefa’dan Davet

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından düzenlenen Elit Teknik Direktör Forumuna davet edildi.

24 Temmuz 2012 Saat: 22:17
Fatih Terim’e Uefa’dan Davet
Fatih Terim’e Uefa’dan Davet

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildi. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzasıyla gönderilen davet mektubunda organizasyonun 5-6 Eylül 2012 günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde düzenleneceği belirtildi.

Organizasyonun ilk gününde 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gelişimlerin üzerinde durulacak. Ayrıca 2012 UEFA Avrupa Şampiyonası’na teknik bir bakış açısıyla yorum getirilecek. İkinci günde, “Organizasyon ve Yönetmelikler” adlı konu başlığının ardından oyun kuralları ve hakemlerle ilgili ana konular gündeme gelecek.

Organizasyonun son başlığında ise teknik adamlar, çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorlukları ele alacaklar.

Daha önce 2002 yılında dördüncüsü düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edilen Fatih Terim, Nyon’daki toplantıda Arsene Wenger, Jose Mourinho, Vicente del Bosque, Louis van Gaal, Marcello Lippi, Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Ottmar Hitzfeld, Klaus Toppmöller, Gerard Houllier, Jupp Heynckes, Javier Irureta ve Fernando Santos gibi önemli teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde UEFA resmi sitesinde Galatasaray’daki yeni dönemine ilişkin görüşleri yayınlanan Fatih Terim, Nyon’da oyundaki son gelişmelerle ilgili olarak görüşlerini ve önümüzdeki yıllar için değerli önerilerini elit teknik adamlarla paylaşacak.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑