SPOR

'Fener'i sahaya gömdük, G.Saray'a üç attık'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Oynadığımız oyun ve başarıyla hep gündeme geldik. İşte İstanbul'da Fenerbahçe'yi sahaya gömmek, Galatasaray'a üç gol atmak gibi" dedi.

15 Ocak 2013 Saat: 00:00
'Fener'i sahaya gömdük, G.Saray'a üç attık'
'Fener'i sahaya gömdük, G.Saray'a üç attık'
Antalya'da 2-12 Ocak tarihleri arasında yaptığı devre arası kampının ardından bir gün izin yapan kırmızı-mavili takım, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde teknik ve kondisyon ağırlıklı antrenman yaptı.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyledi.
5 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını ve şimdiye kadar 3 futbolcu aldıklarını vurgulayan Bakkal, ''Ligin ilk yarısını beklenenin çok üzerinde keyifli ve huzurlu bitirdik. İkinci devreye ilk devredeki gibi aynı coşku ve istekle başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

Savunmadaki açığa, Fenerbahçe maçından bu yana transfer yapmayı çok istediğini vurgulayan Bakkal, ''Şu ana kadar alamadık. Hala patinaj yapıp duruyorum. İnşallah defansa transfer Trabzonspor maçına yetişir. Oynayacak oyuncularım var ama savunmada sıkıntımız var. Bu bölgeye bir oyuncu aldığımızda rahatlayacağız'' ifadesini kullandı.
Gençlerbirliği'nden Ekigho Ehiosun'u sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirten Bakkal, ''Kendisi benim oyuncumdu. Bizim formatımıza uygun ön bölgenin her yerinde oynayabilen bir oyuncu. Bu transferden mutluyum'' diye konuştu.

Eksikliklere rağmen takımın kondisyon olarak iyi bir seviyede olduğunu dile getiren Bakkal, şöyle devam etti:
''Trabzonspor maçıyla ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak ve bunu diğer maçlarda da devam ettirerek yakaladığımız trendi devam ettirmek istiyoruz. Amacım o. İlk yarıda gönüllere taht kuran bir Karabükspor vardı. Oynadığımız oyun ve başarıyla hep gündeme geldik. Benim derdim,çırpınışım bunu aşağıya indirmemek. İşte İstanbul'da Fenerbahçe'yi sahaya gömmek, Galatasaray'a 3 gol atmak gibi.'' 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑