DENİZ

Fethiye' ye deniz ambulansı müjdesi

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Fethiye' de deniz ambulansları görev yapacak

7 Mart 2013 Saat: 14:00
Fethiye' ye deniz ambulansı müjdesi
Fethiye' ye deniz ambulansı müjdesi
Muğla İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak ile birlikte Fethiye Kaymakamı Ekrem çalık’ı ziyaret eden Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, önemli açıklamalarda bulundu. 

Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, özellikle yaz aylarında turizm sezonu boyunca ihtiyaç olacak deniz ambulansı konusunda açıklamalarda bulundu. Tekin 2013 yılı içerisinde bir adet deniz ambulansının Muğla’ya ayrıldığını söyledi. Tekin, “Genel Müdürlüğümüz ile sürekli istişarede bulunuyoruz.

 Bakanımızın sağlık konusunda son zamanlarda yapmış olduğu çalışmalar ortadadır. Mesela 2 adet deniz hastanesi projesi bile var. Biz de 2013 yılı içerisinde Muğla’ya bir adet deniz ambulansı konuşlandırma sözü aldık. Aslında bir adet Fethiye’ye, bir adette Marmaris için alınması gerekiyor. İleriki zamanlarda bir adet daha almak için çalışmalar yapacağız. Şu an Bodrum’da bir adet var. Bakanlığımız ile sürekli görüşmeler yapıyoruz. Bu yıl içerisinde bu konuda kesin söz aldık. 2013 yılı içerisinde Muğla’ya bir adet deniz ambulansı alınacak. Bunun müjdesini verebilirim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑