SİYASET

Film bitti zannetmeyin

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, ''Erbakan demek, kuvveti üstün tutmak değil, Hakkı üstün tutmak demektir. Bütün insanlığın kurtuluşunu gaye edinmek demektir'' dedi

3 Mart 2013 Saat: 09:43
Film bitti zannetmeyin
Film bitti zannetmeyin
Fatih Erbakan, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı'nın eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın ölümünün 2. yıl dönümü dolayısıyla İzmit Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği ''Erbakan ve Yeni Bir Dünya'' konulu anma toplantısına katıldı.
Burada konuşan Erbakan, Kocaeli'nin Milli Görüş'ün kalesi olduğunu, merhum babası için de çok özel bir değer taşıdığını söyledi.
HAYATI BOYUNCA HEP ZORLUKLAR ÇEKTİ
Babasının siyasi mücadelesinin hep zorluklar içinde geçtiğini, ancak zorluklardan hiçbir zaman yılmadığını belirten Erbakan, ''Erbakan demek, kuvveti üstün tutmak değil, Hakkı üstün tutmak demektir. Bütün insanlığın kurtuluşunu gaye edinmek demektir. Bütün engellemelere, bütün zorluklara ve bütün imkansızlıklara rağmen hakkın batıla galebe çalması demektir'' şeklinde konuştu.
YAS TUTUP AĞIT YAKMIYORUZ
Erbakan, bu tür etkinliklerin, Erbakan'ın arkasından ''yas tutmak, ağıt yakmak'' için yapılmadığını dile getirerek, ''Burada bizler, Erbakan'ın görüşlerine, davasına bağlılığımızı bütün dünyaya haykırıyoruz. Milli Görüş'ün zaferlerle dolu ikinci 40 yılının başlangıcını kutluyoruz'' ifadelerini kullandı.
ERBAKAN ÖLDÜ FİLM BİTTİ ZANNETMEYİN
''Erbakan öldü, film bitti zannetmeyin. Film bitmedi, daha yeni başlıyor'' diyen Fatih Erbakan, şunları kaydetti:
''Erbakan hocamızın bize hedef olarak gösterdiği Milli Görüş prensiplerinin hakim olacağı, Gazze'deki masum yavruların hesabının sorulacağı, Amerika'nın Müslüman ülkelere 'kovboyluk' taslayamayacağı, güçlünün değil, haklının sözünün geçtiği bir dünya kurmak için mücadelemiz devam ediyor.''
Konuşmaların ardından Kur'an'ı Kerim'in okunduğu etkinlikte, Erbakan'ın hayatı ve siyasi mücadelesini konu edinen sinevizyon gösterisi sunuldu.
ERBAKAN'IN SES KAYDI İLE MİLLİ GÖRÜŞ YEMİNİ DİNLETİLDİ
Birlikte siyaset yaptığı dava arkadaşlarının Erbakan'la ilgili anılarını anlattıkları gece, okunan dua ve merhum Necmettin Erbakan'ın kendi ses kaydından Milli Görüş yemininin dinletilmesiyle son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑