GÜNCEL

Fındıklı'yı sarsan cinayet...

Rize’nin Fındıklı ilçesinde 44 yaşındaki Gamze Pala, daha önce de defalarca reddettiği 36 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından vahşice katledildi. Fındıklı Belediyesi de vahşi cinayete sessiz kalmadı.

16 Nisan 2020 Saat: 08:47
Fındıklıyı sarsan cinayet...
Fındıklı'yı sarsan cinayet...

Olay Fındıklı Öğretmenevi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Fındıklı Öğretmenevi'nde resepsiyon görevlisi olarak çalışan Gamze Pala (44), defalarca reddettiği Savaş Dalançıkar (36) ile görüşmeyi yine kabul etmedi.

Savaş Dalançıkar, öğretmenevine dün akşam saat 22.00 sularında gelerek Pala’ya silahlı saldırıda bulundu. Dalançıkar, kurşunların genç kadına isabet etmediğini görünce bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü.

Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. Öte yandan öldürülen Gamze Pala'nın AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

FINDIKLI BELEDİYESİ: ÜZGÜNÜZ, ÖFKELİYİZ, YASTAYIZ!

Vahşi cinayetin ardından Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu da bir açıklama yayınladı. Açıklamada şöyle denildi:

"Bu kez de kadın cinayeti belki de ilk kez maalesef ilçemizde yaşandı.

Yurttaşımız, AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Öğretmenevi çalışanı Gamze Pala, daha öncesinde de defalarca reddettiği sapkın bir alçak tarafından vahşice katledildi. Katil, emniyet güçleri tarafından olay yerinde suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Yaşanan cinayeti bir kez daha lanetliyoruz. Yurttaşımızın yakınlarına, sevenlerine ve tüm Fındıklı halkına başsağlığı biliyoruz.

Fındıklımız, tüm yurttaşlarımızın eşit ve özgürce yaşadığı bir yerdir. İlçemizde, gerici, kadın düşmanı katillerin yeri yoktur.

Tüm Fındıklı halkıyla birlikte davanın takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz. Başımız sağolsun..."

Son dakika haberi: Fındıklıyı sarsan cinayet...

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑