GÜNCEL

Firari Er Önce Polise Çatıştı, Sonra Başına Ateş Ederek Ölmek İstedi

Edirne'den askeri birliğinden firar eden 21 yaşındaki er Musa İpek, teyzesinin kızı ile evlenmek istedi.

7 Şubat 2013 Saat: 21:35
Firari Er Önce Polise Çatıştı, Sonra Başına Ateş Ederek Ölmek İstedi
Firari Er Önce Polise Çatıştı, Sonra Başına Ateş Ederek Ölmek İstedi
Edirne'den askeri birliğinden firar eden 21 yaşındaki er Musa İpek, teyzesinin kızı ile evlenmek istedi. Olaya tepki gösteren teyzesinin şikayeti üzerine eve gelen polislerle çatışan İpek, yakalanacağını anlayınca başına bir el ateş ederek intihara kalkıştı. Tedaviye alınan Musa İpek'in, hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Musa İpek, vatani görevini yaptığı Edirne'den yaklaşık 2 ay önce firar edip memleketi Aksaray'a gitti. İddiaya göre teyzesinin kızı 20 yaşındaki H.Ç.'yi seven İpek, teyzesi 50 yaşındaki F.Ç.,'ye kuzeni ile evlenmek istediğini söyleyince teyze duruma tepki gösterdi. Kadın daha sonra polise gidip şikayetçi oldu. İpek, teyzesinin şikayeti üzerine evlerine gelen polise teslim olmayıp tabancayla ateş etti. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112 Acil Servise bağlı ambulansta hazırda bekletildi. Evde Musa İpek'in ailesinin bulunması üzerine polis karşılık vermeyip, evin çevresini sardı.

Polise yaklaşık 5 el ateş eden ve yakalanacağını anlayan İpek, daha sonra başına bir el ateş etti. Kanlar içinde kalan ve ağır yaralanan İpek, hazırda bekletilen ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan İpek'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtti. İpek'in, askerden firar ettiği içinde arandığı belirtildi. Olayın ardından İpek'in aile fertleri de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. -

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑