GÜNCEL

Fırtına yıktı geçti

Bolu’da, aniden bastıran sağanak yağış ve fırtına sonrası kent adeta yıkıldı. Sokaklar göle dönerken, Ramazan Sokağı’ndaki dükkanlar yıkıldı.

3 Ağustos 2012 Saat: 19:46
Fırtına yıktı geçti
Fırtına yıktı geçti

İki aydan bu yana kavurucu sıcakların esiri olan Bolu’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sırılsıklam oldu. Yaklaşık bir saat boyunca aralıksız yağan yağmur sonrası alt geçitler göle döndü. Karacaağaç mevkiinde bulunan alt geçitte suya batan ambulans vakaya gidemeyince paletli ambulanslar devreye girdi. Bir metre derinliğindeki sudan geçen paletli ambulans hastayı alarak hastaneye götürdü.

Bazı alt geçitlerde de suya batarak araçları bozulan vatandaşlar çıplak ayakla otomobillerini tamir etti. Bazı sokaklarda yıldırım düşmesi sonucu ağaçlar devrildi. Vatandaşlar altyapı çalışmalarının eksikliğine tepki gösterirken, “Belediyenin altyapı çalışmaları kendisini gösteriyor. Ne söyleyelim. İnsanlar kaldırımda yürüyemeyince dükkanlara sığınıyor” dediler.

Karaçayır Mahallesi’nde kurulan Ramazan Sokağı ise şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı. Tahtadan yapılan dükkanların yıkıldığı esnada hiç kimsenin içeride olmaması bir faciayı önledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑