SPOR

Fırtına'ya direk engeli

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor'un maç boyunca üç şutu kaleciyi de geçmesine rağmen üst direkten döndü.

9 Aralık 2012 Saat: 21:24
Fırtına'ya direk engeli
Fırtına'ya direk engeli
İlk tehlike ev sahibi ekipten
Karşılaşmanın henüz ikinci dakikasında Emerson'un sol kanattan ortasında Halil ceza yayı üzerinden geriye çıkardı. Boşta kalan topa Giray vurdu ancak top dışarı gitti.

Ağlarla buluşan top gol değeri kazanmadı
Trabzonspor ilk dakikalarda çok etkili geldi. Henrique sol kanattan aldığı topu çalımlarla ceza sahasına getirdi. Onun ara pasında Adrian topu kalecinin yanından filelere gönderdi ancak daha önce kalkan ofsayt bayrağı nedeniyle bu gol geçerlilik kazanmadı.

Kayserispor ilk duran topta golü buldu
Yoğun Trabzonspor baskısı altında kendi yarı sahasından zor çıkan Kayserispor, 9. dakikada kazanılan serbest vuruştan golü buldu. Mouche'nin ceza sahası sağ çaprazından gönderdiği yüksek topa altı pas üzerinde Salih kafayı vurdu ve top ağlara gitti.

İnanılmaz bir gol kaçtı
Trabzonspor maçın 26. dakikasında inanılmaz bir golü kaçırdı. Sağ kanattan Serkan'ın ceza sahasına gönderdiği ortada, Adrian'ın mükemmel rövaşatası kaleciden döndü. Kale sahasında topla buluşan bomboş pozisyondaki Henrique'nin kafa vuruşunda topa önce Ertuğrul dokundu ve top üst direkten geri döndü. Sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

Halil de direğe takıldı
Sadece bir dakika sonra bu kez Halil Altıntop ceza sahası sağ çaprazından boşta seken topa çok sert ve düzgün vurdu. Top üst direkten döndü. Dönen topu Adrian tamamlamaya çalıştı ancak onun vuruşunda da kaleci Ertuğrul topu kornere gönderdi.

Bir direk daha
39. dakikada Trabzonspor yine üst direğe takıldı. Kayserispor savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası dışına çıktı. Gerilerden hızlı gelen Serkan Balcı çok sert vurdu. Top üst direğe çarparak ceza sahasının dışına kadar gitti.

Trabzonspor ikinci yarıya da kaçırarak başladı
Karşılaşmanın 53. dakikasında Trabzonspor yine gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Halil ceza sahası içine çok güzel bir ara pas çıkardı. Henirque penaltı noktası üzerinde vurdu. Seken top yeniden Henrique'ye geldi. Henrique bir kez daha vurdu ancak bu kez Salih tehlikeyi savuşturdu.

Henrique çıktı, Yasin girdi
Karşılaşmanın 58. dakikasında teknik direktör Şenol Güneş oyundaki ilk hamlesini yaparak Henrique'yi oyundan aldı ve yerine Yasin'i oyuna soktu.

Kayserispor tehlikeli geldi
Mücadelenin 71. dakikasında Kayserispor Malih Fathi'nin getirdiği topla tehlike yarattı. Fathi'nin vuruşunda topa Sefa dokundu ancak kaleci Onur son anda müdahale ederek gole izin vermedi.

Trabzonsporlular penaltı bekledi
72. dakikada Trabzonspor'da Yasin sağ kanattan ceza sahasına girdi. Kayserispor savunmasında Zurab'ın müdahelesiyle Yasin'in yerde kalmasıyla Trabzonsporlular penaltı bekledi ancak oyun devam etti.

Alanzinho yerini Vittek'e bıraktı
Karşılaşmanın 73. dakikasında Şenol Güneş bir değişikliğe daha giderek Alanzinho'yu oyundan çıkardı ve yerine Vittek'i sahaya sürdü.

Kayserispor yine gole yaklaştı
74. dakikada Kayserispor hızlı ve kalabalık çıktı. Mouche sağ kanattan son çizgiye indi ve yerden ceza sahası içine ortaladı. Sefa gelen topa ayağının ucuyla dokundu ancak Zokora araya girdi ve top kornere çıktı.

Son değişiklik 78. dakikada
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuna son hamlesini Halil Altıntop'u oyundan alarak yaptı. Kaptan oyundan çıkarken yerine genç futbolcu Emre Güral girdi.

Ve beraberlik golü geldi
Trabzonspor aradığı beraberlik golünü 79. dakikada buldu. Serkan'ın sağ kanattan ortasında savunmadan seken topu Vittek aut çizgisi üzerinden kafa vuruşuyla tekrar kale sahasına gönderdi. Kalabalığın içinde topa dokunan Olcan'ın vuruşunda Sefa'nın çizgi üzerindeki müdahelesi yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu.

90+5 dakika oynandı
Karşılaşmanın sonuna beş dakikalık uzatma bölümü eklendi. Uzatma bölümünde etkili olan taraf Kayserispor'du. Konuk ekip üst üste pozisyonlar geliştirerek Trabzonspor kalesine şutlar gönderdi ancak kaleci Onur gole izin vermedi. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑