SAĞLIK

FİZOMER’den serebral palsi semineri

Sağlık kuruluşlarından FİZOMER, Prof. Dr. Muharrem İnan’ın katılımıyla serebral palsi hastalığı ile ilgili bir seminer düzenledi

26 Nisan 2016 Saat: 15:59
FİZOMER’den serebral palsi semineri
FİZOMER’den serebral palsi semineri

Kocaeli’nin fizik tedavi konusunda en başarılı kurumlarından  olan FİZOMER Tıp Merkezi, gerçekleştirdiği seminerle kentimizi serebral palsi hastalığı konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Imperial Park Hotel’de gerçekleşen etkinliğin konuğu, alanında dünyaca ünlü isimlerden Prof. Dr. Muharrem İnan oldu. Etkinlik kapsamında serebral palsi hastası çocukların aileleri bilgilendirilirken smeinerin açılış konuşmasını Fizomer’in kurucusu Metin Demireli gerçekleştirdi.

DEMİRELİ TEŞEKKÜR ETTİ

Metin DemireLİ, “Bizler bu gün, çağımızın önemli hastalıklardan bir tanesi ile ilgili halkımızı bilgilendirmek üzere hazırladığımız etkinliğimize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yoğun katılım gösteren, beklentimizin üzerinde bir izdiham yaşanmasına sebep olan değerli hemşerilerimize ve bu etkinliğe katkı sunan kentimizin tüm özel sağlık kuruluşlarına, konuyla alakalı derneklere ve sivil toplum inisiyatiflerine sonsuz teşekkürlerimizi FİZOMER ailesi adına sunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Etkinliklerin düzenli olarak devam edeceğini dile getirerek sözlerine son veren Demireli’nin ardından Prof. Dr. Muharrem İnan mikrofonu devralarak serebral palsi hastalığı ile ilgili detaylı bilgiler aktararak tüm katılımcılara bilgiler aktardı. İnan’ın ardından program engellilerin hastalıklarına dikkat çeken bir tiyatro oyunuyla devam ederken, daha sonra uzmanlar katılımcıların sorularına cevap verdi. Program soru ve cevaplar şeklinde devam ederek son buldu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑