SAĞLIK

FİZOMER'dan Yahyakaptanlıya müjde

Kocaeli’nin önemli sağlık kuruluşlarından olan FİZOMER Tıp Merkezi, Yahya Kaptan sakinlerine önemli indirimler sağlayacak

31 Mart 2016 Saat: 16:26
FİZOMER'dan Yahyakaptanlıya müjde
FİZOMER'dan Yahyakaptanlıya müjde

Fizik tedavi konusunda sunduğu hizmetlerle kentimizden son derece önemli işlere imza atan FİZOMER Tıp Merkezi, yaptığı indirim anlaşmalarıyla da adından sıkça söz ettirmeye başladı. Son olarak, Yahya Kaptan Toplu Konut Yönetimi’yle çok önemli ayrıcalıklar sağlayan bir indirim anlaşmasına imza atan tecrübeli kurum, Yahya Kaptan’da oturan herkese yüzde 20 oranında indirim sağlayarak vatandaşlara uygun fiyata sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor.

YÜZDE 20 İNDİRİM İMKANI

Alınan bilgilere göre, Yahya Kaptan Toplu Konut Yetkilisi Ahmet Yavuz ve FİZOMER Tıp Merkezi’nin kurucusu Metin Demireli arasında imzalanarak resmiyet kazanan anlaşma, tüm SGK’lılar ve özel sigorta sahipleri için geçerli olacak. Ayrıca kurum özel sağlık kuruluşlarının talep ettiği fark ücretleri konusunda da bazı indirimler yaparak uygun ücretlerle sağlık hizmetine kavuşmak isteyen Yahya Kaptan sakinleri için son derece önemli kolaylıklar sağlamayı hedefliyor.

AMAÇ KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

Yapılan telefon görüşmesinde konuya ilişkin bir açıklama yapan Fizomer’in kurucusu Metin Demireli: “Bizim kurum olarak tek amacımız insanlara kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti sunabilmek. Bu sebeple geçtiğimiz günlerde bazı girişimlerde bulunduğumuz basın yayın kuruluşları tarafından dile getirilmişti. Yahya Kaptan sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik yaptığımız anlaşma da bu kapsamdadır. Herkes uygun fiyatlara sağlık hizmeti alabilmeli” dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑