YEME & İÇME

FOÇA BALIK

Sizi, önce harikulade bir güler yüz ve sıcaklığı ile karşılayan Foça Balık Restaurant daha sonra damağınıza eşsiz lezzet katacak zengin mönü ve spesiyalleri ile hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir şölene davet ediyor. Yıllardır vazge

17 Ağustos 2013 Saat: 12:33
FOÇA BALIK
FOÇA BALIK

Sizi, önce harikulade bir güler yüz ve sıcaklığı ile karşılayan Foça Balık Restaurant daha sonra damağınıza eşsiz lezzet katacak zengin mönü ve spesiyalleri ile hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir şölene davet ediyor. Yıllardır vazgeçilmez lezzet kalitesini ve çizgisini koruyan Foça Balık Restaurant Küçükyalı adresine şimdi Foça Balık Ataşehir Restaurantı ekleyerek; Deniz Mutfağı'ndan hoşlananlara, en taze ve en kaliteli ürünleri, kulağınıza derinden fısıldayan müziğin keyfi ve balığın lezzeti ile buluşturuyor.

2004 yılında Küçükyalı sahilde açılan Foça Balık Restaurant, işinin erbabı kendilerini mükemmelliğe adamış usta aşçıları, şık dekorasyonu ve muhteşem konumu ile kısa sürede İstanbul’un vazgeçilmez lezzet duraklarından, sayılı balık restaurantlarından olmuştur. Özen ve tutkuyla çalışan ekibi hepsi birbirinden farklı özenle işlenmiş mezeleri, rengârenk mevsim salataları, eşsiz ara sıcakları ile sizlere en keyifli sofraları yaşatırken balığın en lezzetli haliyle sizi taçlandırıyor üstelik.
Ataşehir Foça Balık Restaurant’ın Küçükyalı Foça’dan bir farkı alışılagelmiş Foça klasiklerinin yanı sıra menüsünün Ege otları ve birbirinden lezzetli Girit Mutfağı ile zenginleştirilmiş olması. Mezeleri ve balıkları mostralardan görerek seçmenin de tadı bir başka. Ege otları salatası, otlu levrek sarma, Ermeni pilakisi, soya soslu uskumru, palamut pilaki, Girit lakerdası, favaya en beğenilen mezelerden sadece bir kaçı. Ara sıcaklarda ise Rum böreği, muska böreği ve özel sosuyla kalamar ızgara başı çekiyor. 
Adres: K.Bakkalköy Mah. Ahmet Yesevi Cad. Doruk Sok. 7/D Ataşehir/İstanbulTel: (216) 577 86 86 - (216) 519 86 86fax: (216) 577 86 90Web: www.focarestaurant.comE-Posta: foca@focabalikatasehir.co

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑