SİYASET

Formul üzerinde çalışılıyor! O isim Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak

İYİ Parti seçmenini Cumhur İttifakı’na çekmenin planlarını yapan AK Parti’de, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülü üzerinde duruluyor. AK Parti'den Bahçeli ile yeni bir denklem! Cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilebi

15 Mart 2023 Saat: 11:07
Formul üzerinde çalışılıyor! O isim Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak
Formul üzerinde çalışılıyor! O isim Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından sonra seçim tarihi belli oldu ve Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. AK Parti, 14 Mayıs seçimlerine giderken özellikle MHP ve İYİ Parti tabanını oluşturan milliyetçi oylarla ilgili önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Parti kulislerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Altılı Masa’ya siyasi bir manevrayla geri dönmesinin parti tabanında ciddi kopuşlara neden olduğu konuşuluyor.

#2
Foto - Formul üzerinde çalışılıyor! O isim Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak

YENİ HAMLEYE İHTİYAÇ VAR Hatta bu kopuşlardan dolayı İYİ Parti'ye oy verme konusunda tereddüt yaşayan seçmenin Cumhur İttifakı saflarına geçmesi konusunda yeni bir stratejik hamleye ihtiyaç olduğu görüşü hakim olmaya başladı.

#3
Foto - Formul üzerinde çalışılıyor! O isim Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak

HEDEF MHP'Yİ YENİDEN GÜÇLÜ KILMAK İYİ Parti’nin “AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı” temelinde kurulduğu tezinden hareket eden AK Partili kaynaklar, İYİ Parti’li seçmen için MHP’nin yeniden güçlü bir alternatif olarak öne çıkarılması gerektiğine işaret ediyor. BAHÇELİ İÇİN YENİ FORMÜL Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde seçimin kazanılması halinde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesi ve seçim öncesinde de bu hamle üzerinden bir propaganda faaliyeti yürütülebileceği gündemde.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑