YEME & İÇME

FORNO BALAT’TA AŞK KAÇAMAĞI

Balat'ın tarihi binalarından birinde konumlanan, zengin menüsü, eşsiz tatları ve enerji dolu atmosferiyle 10. yaşını kutlayan Forno Balat, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Yerel mutfağın incelikle yo

7 Şubat 2024 Saat: 10:40
FORNO BALAT’TA AŞK KAÇAMAĞI
FORNO BALAT’TA AŞK KAÇAMAĞI

Fırında pişirilen lahmacun ve pideleri, sabahları sıcacık servis edilen kruvasanları ve özel tarifli sufleleriyle misafirlerini ağırlayan Forno Balat, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlerin kalp atışlarının en hızlı attığı yer olacak. Buram buram tarih ve kültür kokan Balat’ın eğimli arnavut kaldırımlı sokakları boyunca uzanan ve semtin simgesi olan tarihi yapılardan birinde yer alan Forno Balat, bu özel günü sevdikleriyle geçirmek isteyen herkese yüzde 10 indirimli menüsü ve ev yapımı hiçbir katkı maddesi, tatlandırıcı kullanmadan sadece pancar şekerinden yapılan meşhur reçel hediyesi ile Sevgililer Günü’nüze lezzet katacak.

 

Siz de bu özel günde, kendinizi evinizde hissedeceğiniz sıcak bir ortamda, sevdikleriniz ile birlikte unutulmaz anlara imza atmak için Forno Balat’ a rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑