MAGAZİN

Fotoğrafla gelen boşanma

Geçen yaz evlerini ayırdıkları gündeme gelen ancak çıkan iddiaları sert bir dille yalanlayan Vahide - Altan Gördüm çiftinin sürpriz boşanma kararı gündeme bomba gibi düştü.

9 Kasım 2012 Saat: 10:48
Fotoğrafla gelen boşanma
Fotoğrafla gelen boşanma

21 yıldır evli olan çiftin karşılıklı birbirine ihanet ettiği iddiaları ortaya atıldı. İddialardan en çarpıcı olanı ise 47 yaşındaki Vahide Gördüm'ün Eskişehir'de "Ayhan Hanım" filmini çektiği ekibiyle eğlenmek için gittiği Up&Down isimli mekanda sahne alan Piiz grubunun gitaristi Ahmet Çilingir'le flört ettiği yönündeydi. Meme kanseri tedavisiyle uzun süre gündemde kalan Gördüm'ün kendisinden 19 yaş küçük Çilingir ile ilişkisini İstanbul'a da taşındığı öne sürüldü. Her şey önceki gün Gördüm'ün Ortaköy Kitchenette'te öğlen yemeği yerken Millliyet objektifine takılmasıyla ortaya çıktı. Gördüm'ün yanındaki 2 gençten birinin Ahmet Çilingir olduğu ortaya çıktı.

Ancak Gördüm yanındaki Çilingir ile masada otururken mesafeli durmaya özen gösterdi. Masada otururken gergin hali ile dikkat çeken peş peşe iki sigara içen Gördüm, "Yanınızdaki beylerin isimleri ne?" sorusunu da "Arkadaşlarım onlar, önemli değil" diyerek geçiştirdi. Çilingir'in ise bu sırada yüzünü eğerek uzaklaşması dikkat çekti. Gördüm, eşi Altan Gördüm ile ayrılacakları şeklinde çıkan iddiaların hatırlatılması üzerine “İşlerimiz gereği pek bir arada göremiyorsunuz. Bununla ilgili konuşmayalım” sözleriyle cevap verdi. Ancak ertesi sabah Gördüm, beraber 35,5 Akademi isimli okulu işlettiği eşiyle yaptığı ortak boşanma kararı açıklamasıyla evliliklerinin bittiğini ilan etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑