MAGAZİN

Fuhuş operasyonunda adı geçmemiş

Bir yıl önce fuhuş operasyonundaki ifadesi gazetelere yansıyan Ebru Şancı, avukatı Özlem Alp aracılığıyla bir açıklama yaptı

4 Ağustos 2012 Saat: 17:05
Fuhuş operasyonunda adı geçmemiş
Fuhuş operasyonunda adı geçmemiş

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Müvekkilim Ebru Şancı'nın adı hiçbir şekilde böyle bir fuhuş operasyonunda geçmemiş, ifadesi ve bu tarz açıklamaları olmamıştır. Bu hususta basın yayın organlarında ve yine bunlara bağlı web sayfalarında gerçek dışı, asılsız ve uzaktan yakından ilgisi olmayan müvekkilimin böyle bir durum ve ifade varmış gibi yansıtılması hem ailesi, hem kendisini ve sevenlerini üzmektedir."

 

Ebru Şancı'nın, "Ben daha önce mankenlik yapıyordum. 2001 yılında Londra'ya taşındım. 2006'da New York'ta yaşadım. 2010 yılında ise Türkiye'ye döndüm. Arkadaş çevremde fuhuş yapan çok kişi var. Fakat ben bunların isimlerini veremem. Bunlarla fazla görüşmüyorum. Benim tarifem yoktur. Ben fuhuş yapmam. Arkadaşlar aracılığıyla tanışmış olduğum kişilerle sevgili hayatı yaşarım. Bir süre boyunca da ev kirası ve benzeri ihtiyaçlarımı bu arkadaşlarım karşılar. Sevgililerimle kendi adresimde birlikte olmam. Tatil kentlerine gideriz. Kulüplere gider, eğleniriz. Otellere gideriz" şeklinde ifade verdiği iddia edilmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑