GÜNCEL

Fuhuşa geçit yok

Zeytinburnu'nda düzenlenen fuhuş operasyonunda 16 kişi polis tarafından gözaltına alındı

19 Ocak 2013 Saat: 11:02
Fuhuşa geçit yok
Fuhuşa geçit yok
İstanbul'da emniyet müdürlüğünün gerçekleştirdiği istihbarat çalışması sonrasında polisin bir eğlence mekanına düzenlediği operasyonda, fuhuş yaptıkları iddia edilen 15 kadın ile 1 mekan çalışanı gözaltına alındı. 
Zeytinburnu ilçesindeki bir gece kulübünde fuhuş yaptırıldığı yolundaki ihbar üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, gece buradaki adı açıklanmayan bir eğlence kulübünü takibe aldı. 
Kulüp çevresinde güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri, kendilerini müşteri olarak tanıtarak mekana girdi. Mekanda bayanlarla fuhuş pazarlığı yapan sivil polisler, kadınlarla 300 Türk Lirasına anlaştı. Hayat kadınları ile anlaşan polisler, daha sonra kimliklerini göstererek operasyonu başlattı. 
Gece kulübü dışında bekleyen polislerin de katılımıyla, 15 kadın ile 1'i işletme müdürü toplam 16 kişi gözaltına alındı. 
Adı açıklanmayan işletme müdürünün ise "fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temini" suçlamasıyla yarın sabah adliyeye sevk edileceği belirtildi. 
ŞİFRE: "KAPILDIK RÜZGARA GİDİYORUZ" 
Müşteri kılığında bara giren ve kadınlarla 300 TL'ye pazarlık yapan 2 polisin, operasyonun başlaması için dışarıda bekleyen ekipleri telefonla arayarak, "Kapıldık rüzgara gidiyoruz" şifresini kullandığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑