SPOR

Galatasaray karıştı

Hamza Hamzaoğlu’nun gönderiliş sürecinde yöneticilerin Hollandalıya fikir danışması, kafalarda soru işareti yarattı, diğer oyuncular Sneijder’a uygulanan imtiyazı sorgulamaya başladı

28 Şubat 2016 Saat: 14:52
Galatasaray karıştı
Galatasaray karıştı

Trabzon maçı öncesi Kıvanç Tatlıtuğ’un düğününe giden Sneijder’ın zorlu mücadele öncesi takındığı umursamaz tavır Mustafa Denizli’nin tepkisini çekti. Hollandalının, düğüne gittiği için TT Arena’daki maçta yedek soyunduğu konuşulurken, Sneijder ile Denizli’nin arası açılmaya başladı. Ancak altyapıda yaşanan değişimin ardındaki gizli detaylar bardağı taşırdı.

CENK ERGÜN’ÜN İNTİKAMI MI?

Yönetim ve Denizli arasında transfer döneminde başlayan kriz, tecrübeli hocanın futbol direktörü Cenk Ergün’ü Florya’dan göndermesiyle iyice tırmandı. Fakat yönetim bunun altında kalmadı. Denizli’ye sormadan altyapının başında bulunan Ahmet Akcan’ı gönderip yerine Sneijder’ın önerdiği Jan Olde Riekerink’i getiren yönetimin tavrı, keyifleri iyice kaçırdı.

Birçok oyuncunun birbiriyle konuşmadığı tesislerde çatlak sesler de yükselmeye başladı. Florya’nın anahtarını Sneijder’a vermişler. Denizli’den sonra da yeni hocayı Sneijder belirler gibi yorumlar kulağına kadar gelen tecrübeli hocanın, yönetimin ve Hollandalı yıldızın tavrından oldukça rahatsız olduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑