KKTC

Gangnam Style Rekor Kırdı!

Tüm dünyada fırtınalar estiren 'Gangnam Style' şarkısı Youtube'da 1 milyar izlenme sayısını geçti.

22 Aralık 2012 Saat: 06:49
Gangnam Style Rekor Kırdı!
Gangnam Style Rekor Kırdı!
Gangnam Style çılgınlığı bundan yaklaşık 5 ay önce Youtube'a yüklendi. ve yüklenir yüklenmez Gangnam Style çılgınlığı başladı. Youtube'da hemen keşfedilen klip tüm dünyada yankı bulurken ülkemizde de oldukça ilgi ile karşılandı. Neredeyse tüm dünyanın müzik piyasasında hit olmayı başaran Gangnam Style, bugün itibariyle nihayet Youtube'da 1 milyar izlenmeye ulaştı. 

Youtube'da 1 milyar izlenmeye ulaşan ilk video olan Gangnam Style böylelikle bir rekora imza atmış oldu. Ayrıca Youtube'da 1 milyar izlenmeye ulaşan Gangnam Style, bu sayıya 5 ay gibi oldukça kısa bir sürede ulaştığından dolayı 'Youtube'da 1 milyar izlenmeye en kısa sürede ulaşan video' ünvanını oldukça uzun bir süre elinde bulunduracağı garantisini verebiliriz. 

Youtube'daki 'officialpsy' kanalı da Gangnam Style videosu sayesinde toplam video izlenme sayısında 1 milyara ulaşan ilk kanallardan birisi olmayı başarmıştı. Şu an Youtube'un en çok izlenen videosu olan Gangnam Style'ın arkasında ise Justin Bieber'in Baby adlı klibi bulunuyor. Bir süre önce bu klibi geçmeyi başaran Gangnam Style, yaklaşık 200 milyon izlenme gibi de önemli bir fark atmış durumda. Bakalım Gangnam Style çılgınlığı daha ne kadar süre devam edecek?

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑