MEDYA

Gazetecilerin de dikili ağacı olacak

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü ile anlaşarak hatıra ormanı kuruyor

19 Mart 2013 Saat: 16:34
Gazetecilerin de dikili ağacı olacak
Gazetecilerin de dikili ağacı olacak
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, yerel basının güçlenmesinin kendilerini de mutlu edeceğini, bu anlamda yerel basının güçlenmesi konusunda üzerlerine düşen ne varsa bunu seve seve yerine getireceklerini söyledi.
 
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Erkan Yılmaz, Mustafa Balcı ve Sabahattin Büyükoral, beraberinde Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Yaşar Kuru ile Orman Bölge Müdürü Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Bölge Müdürü Ali Şahin, bu çalışmaların basın yoluyla Kastamonu kamuoyuna duyurulmasının kendileri için çok önemli olduğunu, bu nedenle bunu yerine getiren gazetelere de kurumu adına teşekkür etti. Televizyon kanalının yokluğunda Kastamonu’da yerel basının çok önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydeden Şahin, basının güçlenmesi konusunda da ellerinden gelen ne varsa yapacaklarının sözünü verdi.
 
GAZETECİLER CEMİYETİ HATIRA ORMANI
 
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Erkan Yılmaz, Kastamonu’da Gazeteciler Cemiyeti Hatıra Ormanı oluşturulmasını planladıklarını açıkladı. Bölge Müdürü Ali Şahin, hatıra ormanı oluşturulması konusunda Gazeteciler Cemiyeti’ne yardımcı olacaklarını, bu tür bir çalışmanın nisan ayı içinde hayata geçirilebileceğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑