SPOR

Gaziantep'te kadın futbolcular birbirine girdi

Gaziantep'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara yakışmayacak bir haber geldi. TFF kadınlar liginde çıkan kavgada 9 sporcu yaralandı.

9 Mart 2015 Saat: 08:41
Gaziantep'te kadın futbolcular birbirine girdi
Gaziantep'te kadın futbolcular birbirine girdi

TFF Kadınlar 1. Ligi'nde Gazikentspor ile Adana İdmanyurdu arasında oynanan müsabakada çıkan kavgada 9 sporcu yaralandı.

Ligde kalmak için mücadele veren Gazikentspor, ligin 17. haftasında Şehreküstü Batur Stadı'nda, play-off umutlarını sürdüren Adana İdmanyurdu'nu konuk etti.

KADIN FUTBOLCULAR KAVGA ETTİ

Karşılaşmanın 80. dakikasında Gazikentspor lehine çıkan kırmızı kartın ardından iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Tartışma, tribündeki taraftarların sahaya inmesiyle kavgaya dönüştü.

9 SPORCU YARALANDI


Hakemler soyunma odasına giderken, orta hakem Ökkeş Sungur, karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı. Bu sırada yaşanan kavgada, Gazikentspor'un 5, Adana İdmanyurdu'nun da 4 sporcusu yaralandı.

POLİS MERKEZİNDE İFADE VERDİLER

112 Acil Servis ekipleri tarafından çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Stad içi ve çevresinde güvenlik önlemlerini artıran polis, tribünleri boşalttıktan sonra sporcuları sahadan çıkardı. Şikayetçi olduklarını bildiren kulüp yöneticileri ve sporcular, polis merkezine giderek ifade verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑