BELEDİYE

Gebzeliler müziğe doydu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri konservatuvar öğrencilerinin Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki konseriyle devam etti.

16 Nisan 2013 Saat: 12:03
Gebzeliler müziğe doydu
Gebzeliler müziğe doydu

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede dinleyiciler adeta müziğe doydular

KONSERE BÜYÜK İLGİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde eğitim alan öğrencilerin Gebze’deki konserine yoğun ilgi vardı. Gecede on altı eser, öğrencilerin enstrümanlarında hayat buldu. Türk Sanat Müziği Öğrenci Performans Konserinde solist olarak Sibel Yağız Güngör, Nazlı Açıkgöz, Oktay Bulut, Erman Tabanlı yer aldı. Enstrümanlarda ise kanunda Enes Gebel, klasik kemençede Abdurrahman Özsağır, neyde Barış Can Çakmak, udda Ercan Büyükarman ve Burak Copçuoğlu, bendirde ise Melek İnan yer alarak eserleri başarılı bir şekilde seslendirdiler.
Konsere gelenleri müzik dünyasında yolculuğa çıkaran öğrenciler, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Dinleyiciler, öğrencileri en iyi şekilde yetiştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarına teşekkür ettiler. Türk Sanat Müziği Öğrenci Performans Konserinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Konservatuar Koordinatörü ve Eğitmeni Tuğçe Ocaktar da konser veren öğrenci topluluğunun eğitmeni Uğur Özcan’a çiçek vererek teşekkür etti.Konserin sonunda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Eğitmeni Uğur Özcan, “İki aylık bir çalışma sonucunda bu konseri hazırladık. Öğrenci arkadaşlarım, özverili çalışmalarının sonucunda çok güzel işler yapıyorlar. Bu yüzden çalışmalarından dolayı onlara ve buraya bizi dinlemeye gelen sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑