GÜNCEL

Gece yarısı korkunç olay... Anne ve bebeği ölü bulundu

SAMSUN’da işten evine dönen Tarık B., eşi Fatma B.’yi (27), intihar etmiş, 1 aylık bebekleri Aybüke’yi de beşiğinde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, minik kızın hayatını kaybettiğini, annesinin de ilk belirlem

4 Eylül 2019 Saat: 09:03
Gece yarısı korkunç olay... Anne ve bebeği ölü bulundu
Gece yarısı korkunç olay... Anne ve bebeği ölü bulundu

Olay, saat 20.30 sıralarında Atakum ilçesi Kurupelit Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre işten evine dönen Tarık B., yatak odasında eşi Fatma B.yi intihar etmiş, 1 aylık bebekleri Aybüke’yi de beşiğinde hareketsiz halde buldu.

Çocuğunun ve eşinin nefes almadığını fark eden Tarık B. durumu 112 Acil Acil Çağrı Merkezi’ne haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine eve, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatma B. ve Aybüke B.nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Anne Fatma B.’nin ilk belirlemelere göre intihar ederek yaşamına son verdiği belirlenirken, minik kızın ölüm nedenin ise araştırıldığı belirtildi. Savcılık incelemesinin ardından anne ve kızın cansız bedenleri, otopsi için SamsunAdli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑