BELEDİYE

‘Geleceğimiz emin ellerde’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Adalet ve Medeniyet Derneği yönetimini makamında ağırladı

6 Kasım 2016 Saat: 12:37
‘Geleceğimiz emin ellerde’
‘Geleceğimiz emin ellerde’

Dernek Başkanı Sefa Şenol ve dernek yöneticileri Mücahit Özdemir, Ahmetcan Kıraç, Safa Koçerin ziyaretlerinde,   gençlerin aktif görevlerde yer almasının önemli olduğunun vurgusunu yapan Doğan, “Bu, milletimizin ve değerlerimizin emin ellerde olduğunu gösteriyor” dedi. Dernek çalışmaları hakkında bilgi vermek ve Başkan Doğan’a gençlere yönelik yaptığı çalışmalar için teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettiklerinin bilgisini veren Dernek Başkanı Şenol, “Başkanımıza bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretimizde Başkanımıza derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgilendirmek istedik. Aynı zamanda başkanımızı da en kısa zaman bir söyleşimizde ağırlamak isteriz” ifadelerini kullandı.

DONANIMLI NESİLLER YETİŞMELİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlerimizi seviyor ve onları her zaman önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gençlik konularımız her zaman önceliğimiz oldu.  Derneğinizin adına baktığımızda çokta önemli idealler için çalıştığınızı görüyoruz. Adalet ve medeniyet Türk milletinin var oluşundan itibaren her zaman peşinde koştuğu hedeflerdir. Bunu atalarımız en güzel şekilde dünyaya göstermişlerdir. Bugün de bir Adalet ve Kalkınma Partisi mensubu olarak söyleyebilirim ki; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda, yine adalet ve kalkınma, medeniyet üzerine mücadelemiz sürüyor.Bu  mücadelede donanımlı güçlü nesillerimizin yetişmesi gerektiğini biliyoruz” dedi.

DEĞERLERİMİZ EMİN ELLERDE

Gençlerin daha üniversite döneminde bu iki kavram için mücadele etmelerinin umut verici ve sevindirici olduğunu söyleyen Doğan, “Bu milletimizin ve değerlerimizin emin ellerde olduğunu gösteriyor. Biz her zaman genç dostu bir belediye olduk. Her kesimdeki gençlerimize destek olduk. Projelerimizde her zaman genç dostu bir belediye olduğumuzu gösterdik. Şuanda Üniversiteli Pazarı ve içerisinde ki özellikle bir üniversite mağazası, kütüphanesi ve irtibat bürosu şeklinde kullanabileceğimiz bir sosyal alanı üniversitemize kazandırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda üniversitede açtığımız iki tane çorba çeşmesi hem gece kütüphane çalışması yapanlar için hem de gündüz eğitim gören gençlerimize hizmet veriyor” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑