SİYASET

Genç: Baykal'ı kaçırsınlar da görelim

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Hüseyin Aygünün PKKlılardan Dağdaki genç arkadaşlar diye bahsetmesine yönelik tepkilere sert çıktı. Deniz Baykal ve bazı CHPlilerin de Hüseyin Aygünün açıklamalarına tepki gösterdiğinin hatırlatı

17 Ağustos 2012 Saat: 23:55
Genç: Baykal'ı kaçırsınlar da görelim
Genç: Baykal'ı kaçırsınlar da görelim

CHP'li Hüseyin Aygün'ün, PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılmasının yankıları hala devam ediyor. Aygün'ün serbest bırakılması ardından gündeme gelen tartışmalar Ülke TV'de ekrana gelen Sıra Dışı programında masaya yatırıldı.

'DAĞDAKİ GENÇ ARKADAŞLAR' ELEŞTİRİLERİNE SERT TEPKİ
Programa canlı olarak bağlanan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Hüseyin Aygün'ün PKK'lılardan "Dağdaki genç arkadaşlar" diye bahsetmesine yönelik tepkilere sert çıktı. Deniz Baykal ve bazı CHP'lilerin de Hüseyin Aygün'ün açıklamalarına tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Kamer Genç, "Baykal ve bazı arkadaşların yolunu silahlı adamlar kessinler de görelim nasıl konuşuyorlar" ifadelerini kullandı.

SAVCI SAYAN DA YAYINA BAĞLANDI
Bunun üzerine Deniz Baykal'ın savunucularından biri olan CHP'li Savcı Sayan da canlı yayına bağlanarak Kamer Genç'in açıklamalarına tepki gösterdi, Savcı Sayan, "Ne yani, bundan sonra aramızda konuşurken herkese inşallah senin de yolunu keserler gibi temennilerde mi bulunacağız" dedi. (Haber7)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑