KÜLTÜR/SANAT

Genç Kasiad’da Görev Değişimi

Kocaeli Aktif Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD) bünyesinde bulunan Genç KASİAD’da görev değişimi yaşandı.

20 Ekim 2012 Saat: 22:46
Genç Kasiad’da Görev Değişimi
Genç Kasiad’da Görev Değişimi
Kocaeli Aktif Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD) bünyesinde bulunan Genç KASİAD’da görev değişimi yaşandı. Yapılan genel kurulda Genç KASİAD Başkanı M. Cihat Gürpınar, görevini Nusret Alp’e teslim etti.

        Görev değişimi için KASİAD üyeleri, Gölkay Park’ta bir araya geldi. KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı A. Baki Karaman, eski ve yeni yönetimdeki arkadaşlarına büyük sorumlulukların düştüğünü söyledi. Karaman, çalışmaların çıtasını yükseltmek için birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ekonomiye de değinen Karaman, “Kriz varsa fırsatlar da vardır. Mühim olan onları değerlendirmektir. İç piyasada kalırsak ilimizin de ülkemizin de gelişmesi zor. Kendi potansiyelimizin dışına çıkmak zorundayız.” dedi.
        
        Genç KASİAD’ın eski Başkanı M. Cihat Gürpınar da arkadaşlarıyla birlikte görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiklerini anlattı. Gürpınar, bundan sonra da yeni yönetime ellerinden gelen desteği olacaklarını aktardı.

        Genç KASİAD’ın yeni başkanı Nusret Alp ise eski başkanın birikimlerinden faydalanmak istediklerini belirtti. Alp, üstlendikleri görevi layıkıyla yapmak için çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti. KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Karaman, günün anısına Gürpınar’ı plaket takdim etti. KASİAD ve Genç KASİAD bünyesinde bulunan üyeler, toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑