GÜNCEL

Genç sekreter dehşeti yaşadı...

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, uyuşturucu hap yazmadığı hastası Bayram Konak tarafından boğazı kesilen Asistan Doktor Kadir Songür henüz hafızalardan silinmeden, ikinci bir dehşet daha yaşandı.

22 Ekim 2019 Saat: 10:42
Genç sekreter dehşeti yaşadı...
Genç sekreter dehşeti yaşadı...

Yine bir hasta, uyuşturucu hap yazdırmak için geldiği serviste, kendisine doktor olmadığını söyleyen sekreter Semra Hacırecep'e saldırdı. Genç kadın diğer hastalar ve güvenlik görevlisinin araya girmesiyle kurtarılırken, doktorlar ve hastane personeli, 'Lyrıca' isimli hap yüzünden büyük korku ve risk altında çalıştıklarını dile getirdiler. Öte yandan boğazı kesilen doktor Kadir Songür'ün durumunun iyi olduğu ve istirahatine devam ettiği öğrenildi.

ÇILGINA DÖNÜVERDİ

Asistan Doktor Kadir Songür'ün, geçen hafta Atatürk Eğitim Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği'nde saldırıya uğradığı dehşet anları hafızalardan silinmeden, önceki gün aynı serviste benzer bir saldırı olayı yaşandı. Yine 'Lyrıca' adlı ilacı yazdırmak isteyen hasta M.Y'ye, servis sekreteri Semra Hacırepecep tarafından doktorun yerinde olmadığı ve beklemesi gerektiği söylendi. Bir anda çılgına dönen M.Y. Hacırecep'e bağırarak saldırdı.

KORKU YAŞIYORUZ

Diğer hastalar ve güvenlik görevlileri araya girerek Semra Hacırecep'i (26) saldırganın elinden kurtardı. Gözü dönmüş adam ise hastaneden kaçtı. Büyük şok yaşayan genç kadını mesai arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. DR. Kadir Songür'ün ardından, yine uyuşturucu ilaç yazdırmak isteyen bir hasta tarafından servis sekreteri Semra Hacırepecep'in saldırıya uğraması doktor ve personelin tepkisiyle karşılandı. Uyuşturucu ilaç müptelaları yüzünden bu tür tartışmaların çok sık yaşandığını ve çaresiz kaldıklarını belirten doktorlar, "Korkuyoruz, o ilacı yazmayınca birden bire çılgına dönerek küfür ve hakaret edip üzerimize saldırıyorlar" diye konuştu.

EVİNDE İSTİRAHAT EDİYOR

Madde bağımlısı olduğu belirlenen ve istediği uyuşturucu ilaç yazılmayan Bayram Konak tarafından boğazı kesilen Dr. Kadir Songür'ün ise Plastik Cerrahi Servisi'nde geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğu, evinde istirahatine devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑