GÜNCEL

Gezi'nin ilk 'gazi'si Lobna Al Lamii ne durumda?

Gezi Parkı protestolarının zirveye çıktığı 31 Mayıs günü, henüz gündüz saatlerinde başından biber gazı kapsülüyle ağır yaralanan ve haftalarca yoğun bakımda kalan Lobna Al Lamii'nin sağlık durumundan haber var...

3 Eylül 2013 Saat: 10:55
Gezi'nin ilk 'gazi'si Lobna Al Lamii ne durumda?
Gezi'nin ilk 'gazi'si Lobna Al Lamii ne durumda?
Taksim Gezi Parkı ’ndaki ağaçların, eski Topçu Kışlası ve altında yer alacak AVM’nin yeniden inşası için yıkılmasına karşı park içinde kamp kuran aktivistlere, 31 Mayıs günü sabaha karşı sert polis müdahalesiyle başlayan ve Haziran ayı boyunca yurt çapında süren gösterilerde ağır yaralanan ilk kişilerden biri olan Filistinli Lobna Al Lamii’den haber var…

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman bugünkü yazısında, ‘Lobna Al Lamii ne durumda?’ diye sorduğu bölümde, olayların başladığı ilk gün erken saatlerde başından biber gazı kapsülüyle vurularak yaralanan Al Lamii’nin sağlık durumu ve yaralanmasına ilişkin hukuki süreçle ilgili bilgi verdi. 

Arman’ın aktardığına göre günlerce komada kalan Lobna Al Lamii’nin sağ tarafı hâlâ felç ve ses telleri de felç olduğu için konuşamıyor.

Bu arada Lobna’dan iyi haberler de var: Destekle yürüyebiliyor, kilo aldı ve fizik tedavi sürecinden sonra kas erimesi durdu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑