KADIN

Göbek eritmek için 5 sağlıklı içecek

Yaza biraz daha ince girmek istiyorsanız, ne yediğiniz kadar ne içtiğinize de dikkat etmenizde fayda var. Kilo verme sürecinizde doğru içecekleri tüketerek, zayıflamanıza hız kazandırabilirsiniz.

9 Mart 2015 Saat: 09:54
Göbek eritmek için 5 sağlıklı içecek
Göbek eritmek için 5 sağlıklı içecek

İşte metabolizmanızı hızlandırıp yağlarınızdan kurtulma sürecinizi hızlandıracak içecekler...

Aromalı su


Göbeğinizden kurtulmak istiyorsanız, su içmeniz oldukça önemli. Su içmek vücudunuzun uygun sıvı dengesinde kalmasını sağladığı gibi karnınızda şişliğe neden olan su tutma durumunu da engeller. En önemlisi de doygunluk hissi vererek daha az yemenizi sağlar. Su içme alışkanlığı kazanamıyorsanız, suyunuza taze nane, limon, portakal, greyfurt ya da başka düşük kalorili tatlandırıcılar ekleyerek su içmeyi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Nane çayı

Genelde rahatlatıcı ve tazeleyici etkisiyle bilinen nane çayı aynı zaman çok etkin bir göbek düzleştirici. Tükettiğiniz yağların sindirilmesine yardımcı olurken, çok ağır yemeklerden sonra şişkinlik hissetmenizi de önler.

Yeşil çay

Kanser ve kalp hastalığı risklerini azaltmasıyla da bilinen yeşil çay tüm diğer faydalarının yanı sıra içeriğindeki kateşin ve antioksidanlar sayesinde karın bölgenizdeki yağlardan kurtulmanıza da yardımcı oluyor. Özellikle egzersizden önce bir fincan yeşil çay tüketmeniz daha fazla yağ yakmanızı sağlar.

Sıcak çikolata

İnanılmaz göründüğünü biliyoruz ancak çikolata özellikle de bitter çikolata zayıflamanıza yardımcı olabilir. İştahınızı azaltacak sıcak çikolatayı, kalorisinin yüksek olduğunu da göz önüne alarak sabahları ya da gün içinde yeme isteğinizi köreltmesi için tercih edebilirsiniz.

Greyfurt suyu

C vitamini deposu greyfurtu, sık sık hastalandığımız mevsim geçişlerinde bolca tüketmenizde fayda var. Greyfurt kilo vermeniz için de çok etkili. Yağ yakma sürecinizi ve metabolizmanızı hızlandıran greyfurt, kokusuyla da doygunluk hissinizi artırıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑