SAĞLIK

Gölcük şifa dağıtacak

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte, Yazlık Ilıca Termal tesis alanında bir incele yapıp devam eden çalışmalar hakkında Yapımcı firma yetkilileri ile bir

24 Temmuz 2012 Saat: 22:49
Gölcük şifa dağıtacak
Gölcük şifa dağıtacak

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Belediye olarak Gölcük’ün ve Gölcük halkının menfaatleri doğrultusunda tüm imkanlarımızı adeta seferber ederek en doğru bir şekilde yeni projeler üretip, yeni kazanımlar sağlamaya devam ediyoruz. Gölcük her yönüyle marka kent olma yolunda başarıyla ilerliyor” dedi.

YAZLIK ILICA ŞİFA DAĞITACAK

Ellibeş,”Yüzyıllar boyu boşa akan bir tarihi değer olan Yazlık Ilıca Termal Turizm tesise sahip çıkarak bölgemize ve ülkemize hem ticari açıdan hem de iş istihdamı ve yeni iş kollarının oluşturulmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak bir projeye imza atıyoruz. Bunu da kendi imkanlarımızı değerlendirerek yapıyor olmamız heyecanımızı da artırıyor ve gururlandırıyor. Bu çok önemsediğimiz Yazlık Ilıca Termal Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde Gölcük’ü şifa kenti yapacak. Bu sayede Yazlık Ilıca Termal Turizm tesisimiz  ülke genelinden hatta Yurt dışından ilgi görecek” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑