KÜLTÜR/SANAT

Gölcük'te TSM rüzgarı

Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu Kış Konseri büyük beğeni topladı

22 Şubat 2013 Saat: 11:58
Gölcük'te TSM rüzgarı
Gölcük'te TSM rüzgarı
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda gerçekleştirdiği Kış Konseri ile Türk Sanat Müziği severleri bir kez daha bir araya getirerek büyük beğeni topladı.
Şef Fuat Gürlük yönetiminde 2013 yılının ilk etkinliğini gerçekleştiren Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Kış Konserinde Hicazkar, Segah, Hicaz, Zavil, Suzidil, Rast, Nihavent, Süznak, Şehnaz makamlarındaki bir birinden değerli 24 Eseri başarı ile seslendirerek müzik severlerin bir kez daha beğenisini kazandı. Konserde Koro 15 eseri, Solistlerde 9 eseri başarıyla seslendirirken adeta duygular dile geldi. Müzikseverler yıllardır dinlenen bu güzel eserleri zevkle dinlerken zaman zamanda şarkılara eşlik etti.
Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Eşi Feriha Ellibeş başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk,Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Özgören, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri ile çok sayıda davetli ve misafirler konserde hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑