DÜNYA

Görüntüler ortaya çıktı! Başbakanın eşi katliam için asker hazırlıyor

Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerilim sürerken skandal bir bilgi ortaya çıktı

5 Eylül 2020 Saat: 09:45
Görüntüler ortaya çıktı! Başbakanın eşi katliam için asker hazırlıyor
Görüntüler ortaya çıktı! Başbakanın eşi katliam için asker hazırlıyor

Ermenistan'ın Azerbaycan sınırındaki bir köye saldırı düzenlemesi sonrası başlayan gerilim hız kesmeden devam ediyor.

#2
Foto - İki ülke arasında sert açıklamalar yapılırken, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan'ın yaptığı bir hazırlık ortaya çıktı.

İki ülke arasında sert açıklamalar yapılırken, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan'ın yaptığı bir hazırlık ortaya çıktı.

#3
Foto - Eurasianews sitesi, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan'ın Ermeni kadınlara Azeri sivillere saldırı için askeri eğitim verdiğini iddia etti.

Eurasianews sitesi, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan'ın Ermeni kadınlara Azeri sivillere saldırı için askeri eğitim verdiğini iddia etti.

#4
Foto - Geçtiğimiz yıllarda sözde 'Barışın destekçisi' olarak Azeri kadınları barış kampanyasına katılmaya davet eden Anna Hakobyan, askeri tatbikatlara katılmaya başladı.

Geçtiğimiz yıllarda sözde 'Barışın destekçisi' olarak Azeri kadınları barış kampanyasına katılmaya davet eden Anna Hakobyan, askeri tatbikatlara katılmaya başladı.

#5
Foto - Haberde Hakobyan için

Haberde Hakobyan için "Hakobyan barış çağrılarını unutup, tatbikat alanının çok uzağında olmayan Azeri sivil yerleşimlerinin varlığını görmezden gelerek, Ermeni kadınları, ellerinde silahlarla Dağlık Karabağ'ı savunmaya çağırıyor." ifadeleri kullanıldı.

#6
Foto - Haber sitesi, fotoğrafların Ermenistan'ın saldırgan askeri politikalarını bir kez daha doğruladığını ifade etti.

Haber sitesi, fotoğrafların Ermenistan'ın saldırgan askeri politikalarını bir kez daha doğruladığını ifade etti.

#7
Foto - Haberde, Hakobyan'ın farklı yaş ve gruplardan 15 kadınla birlikte eğitim yaptığı aktarıldı.

Haberde, Hakobyan'ın farklı yaş ve gruplardan 15 kadınla birlikte eğitim yaptığı aktarıldı.

#8
Foto - Öte yandan bu eğitimlerin iki ülke arasında yaşanan büyük gerilimden sadece haftalar sonra 25 Ağustos'ta yapıldığı belirtildi.

Öte yandan bu eğitimlerin iki ülke arasında yaşanan büyük gerilimden sadece haftalar sonra 25 Ağustos'ta yapıldığı belirtildi.

#9
Foto - Haberde kadınların, sözde savaş hazılık eğitimi sırasında askeri yaşamın içine girdiği, kendilerini belirlenen birimlerde konuşlandırdıkları ve profesyonel düzeyde muharebe hazırlık talimlerinin yanı sıra ilk yardım eğitimlerinden geçtikleri belirtildi.

Haberde kadınların, sözde savaş hazılık eğitimi sırasında askeri yaşamın içine girdiği, kendilerini belirlenen birimlerde konuşlandırdıkları ve profesyonel düzeyde muharebe hazırlık talimlerinin yanı sıra ilk yardım eğitimlerinden geçtikleri belirtil

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑