KADIN

Göz altı morluklarından kurtulun

Göz altı morluklarından suyla kurtulabilirsiniz...

1 Temmuz 2014 Saat: 00:50
Göz altı morluklarından kurtulun
Göz altı morluklarından kurtulun

Aynaya baktığınızda dünden kalan yorgunluğu görmek elbette istemezsiniz. Solgun bir cilt, göz altı morlukları, göz altı torbalar, sabah aynadaki halimizden nefret etmemiz için büyük bir etken. Neyse ki yorgun cildinizi canlandırmanın yolu da su'dan geçiyor. Sabah buz gibi su ile alacağınız bir duş sayesinde güne enerjik ve canlı başlayacaksınız. 

Soğuk su sevmem diyorsanız sadece yüzünüzü buz gibi bir suyla yıkayarak da aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Enerjik olmanın yanında su, kan dolaşımını hızlandırdığı için cildinizi gençleştirmek ve güzelleştirmek konusunda da en iyi güzellik sırları arasında! Sabahları kalkar kalkmaz spor yapmayı seviyorsanız ya da gün içinde spora yer veren biri iseniz; spordan sonra alınan soğuk bir duş da rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Soğuk su temelde damarlarımızı etkileyerek sağladığı kan dolaşımıyla bizi yenilemek için yeter de artar bile. Kadınların güzellik sırları, sanıldığı kadar karmaşık değil, "su" gibi berraktır!

Sabahları soğuk suyla alacağımız duşun yanında tabii ki de gün boyunca su tüketmeyi de unutmamamız gerekiyor. Vücudumuzun günlük su ihtiyacını karşılamamız, cildimizin de güzel ve canlı görünmesini sağlayacaktır. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑