TURİZM

Grand Körfez Otel Derince’ye Renk Kattı

Eski adı KEV Sosyal Tesisleri olan ve şimdi Grand Körfez Otel olarak hizmet veren Otel,Derince’ye olduğu gibi Kocael’nede ayrı bir renk kattı,

9 Eylül 2012 Saat: 23:11
Grand Körfez Otel Derince’ye Renk Kattı
Grand Körfez Otel Derince’ye Renk Kattı

İzmit’in tanınmış simalarından Kadir Kurt,Serkan Kurt ve Selman Uztürk ortaklığında faaliyet gösteren Gran Körfez Otel 50.000.m2 üzerinde kurulu olup,56 oda,2 adet 76x114 m.ebatlarında doğal çim yüzeyli,ışıklandırmalı FİFA  onaylı futbol sahasına sahip olduğu gibi,kapalı spor salonu,6 adet FİBA onaylı katlanır pota,6 adet FİFA onaylı voleybol seti mevcut.Spor Kulüpleri ve Milli Takımlari için kap olma özelliğine de sahip olan Grand Körfez Otel Kocaeli’ne katkı vermenin gururunu ve onurunu yaşıyor.

 

Grand Körfez Otel’in Özellikleri

50.000 m2 üzerine kurulu 56 odalı tesisimiz yılın 12 ayı siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.Tesisimiz geniş arazisi,yemyeşil doğası,tertemiz havası ile şehrin orta noktasında,kolay ulaşımı ile misafirlerini ağırlamaktadır.

Tesisimizde 2 adet 76x114 m ebatlarında doğal çim yüzeyli,ışıklandırmalı FIFA onaylı  futbol sahası ; 1 adet tabanı komple ahşap ızgaralı parke ile döşeli kapalı spor salonu ; 6 adet FIBA onaylı katlanır pota ;6 adet FIVA onaylı voleybol seti ; çim yüzeyli futbol sahaları arasında açık tribün mevcut olup bu özellikleriyletüm spor klüplerinin ve milli takımların vazgeçilmez bir kamp otelidir.

SPA merkezimiz günümüzün modern standartlarında olup bünyesinde kapalı yüzme havuzu(derinlik 1.70), fitness center,sauna,jakuzi,türk hamamı,masaj odaları,doktor odası,sporcu soyunma odaları ve vitamin bar mevcuttur.Otel misafirlerimize fitness,türk hamamı,kapalı yüzme havuzu kullanımları ücretsiz olup ;otel dışı kullanımlarda profesyonel kadrosuyla üyelik sistemi ile hizmet vermektedir.

Tesisimiz alabildiğine geniş ve düz arazisi ile 2000 kişilik düğün & kongre v.b organizasyonlarında siz değerli misafirlerine yaz,kış hizmet vermektedir.Hava şartlarına paralel yapılacak organizasyonlar için misafirlerine alternatif alan yaratabilecek kapasitede bir tesistir.

Tesisimizde resmi kurumların,özel şirketlerin,siyasi partilerin,derneklerin v.b kongre&toplantı ihtiyaçlarını karşılayacak anabinada 100 kişilik oturma düzenli, bahçe kısmında 1000 m2 kapalı alan üzerine kurulu kolonsuz ’KONGRE MERKEZİ’mevcuttur.

Tesisimizde 2 adet bar  mevcut olup bunlardan 1 tanesi lobide,diğeri ise spa center katındadır.Ayrıca geniş lobimizde tv ve oyun salonu mevcuttur.

Tesisimizin tüm ünitelerinde ücretsiz internet kullanımı mevcuttur.

Ayrıca 2013 yılı mayıs ayında tesisimizde 25 x 12.5 ebatlarında YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU, Geniş bahçemizde OCAKBAŞI A’LACARTE RESTAURANT, anabinada panoramik İZMİT ve KÖRFEZ manzaralı ÇATIBAR ve dış alan PASTANEMİZ siz değerli misafirlerimizin hizmetine açılacaktır.

FARKIMIZI HİSSEDECEKSİNİZ...

 

Odalar

 

         Tüm odalarımızda split klima(ısıtma-soğutma) mevcuttur.

         Sigara içilmeyen

         Sigara içilen

         Duşakabin-Küvet

         Çalışma masası

         Çift kişilik, iki tek, üç tek yatak

         Hipoalerjenik yastıklar ve yorgan

         Saç kurutma makinesi

         Uydu yayınlı LCD TV

         Minibar

         Odada ücretsiz internet

         Saç kurutma makinesi

         24 Saat oda servisi

         Ütü ve ütü masası (istek üzerine temin edilir)

         DVD oynatıcı (istek üzerine temin edilir)

         Odalarımızın %50’si direk deniz manzaralıdır.Diğer odalarımız doğa manzaralıdır.

 

Restaurant

 

Main Restaurant’ta sunduğumuz açık büfe kahvaltı,öğle,akşam yemeği ve A’lacarte seçeneklerimiz, özenli bir dekorasyon ve kaliteli sunumu ile size gerçek bir yemek keyfi yaşatacak.

 

Kongre & Seminer

 

Resmi kurumların,özel şirketlerin,siyasi partilerin,derneklerin v.b kongre&toplantı ihtiyaçlarını karşılayacak anabinada 100 kişilik oturma düzenli, bahçe kısmında 1000 m2 kapalı alan üzerine kurulu  ’CONVENTION CENTER’ mevcuttur.

 

GRAND KÖRFEZ HOTEL

WEDDING

Sonsuza kadar ‘EVET’…

 

Profesyonel ekibimiz özel günlerinizi daha da özel kılmak için çalışıyor ,Grand Körfez Hotel   sizleri  düğün,davet ve diğer organizasyonlarınız da kendinizi en özel hissettirecek  anlar yaşamak için davet ediyor, gerçek hizmet anlayışıyla düğününüzün rüya gibi geçmesi yıllar sonra da gülümsemelerle hatırlanıp anlatılabilmesi  için genç ve dinamik ekibimizle  burdayız.’

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑