GÜNCEL

GS Üniversitesi alev alev

İstanbul Ortaköy'de bulunan Galatasaray Üniversitesi'nde çıkan yangın nedeniyle binada çökmeler oluştu

22 Ocak 2013 Saat: 22:42
GS Üniversitesi alev alev
GS Üniversitesi alev alev
Galatasaray Üniversitesi'nde saat 19.30 sıralarında yangın çıktı. Binanın tamamını saran yangın nedeniyle binanın çatısı ve bölüm bölüm bazı katlar çöktü. Yangının çevredeki binalara da kısmen sıçradığı bildirildi.
YANGINA DENİZDEN DE MÜDAHALE EDİLİYOR
Üniversitenin 3. katında bulunan bir sınıfta çıktığı öğrenilen yangın sırasında içeride kimsenin bulunmadığı belirtildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir buçuk saattir alevleri söndürmeye çalışırken, yangına denizden de müdahale ediliyor. Çıkan yangına izleyen vatandaşlar, "Çok üzüldük, 500 yıllık bir bina. Olan öğrencilere oldu" dedi.
GÖRGÜ TANIKLARI YANGINI ANLATTI
Yangının görgü tanığı olan Galatasaray Üniversitesi öğrencisi Emre Yıldızlar, saat 19.00 gibi dumanların ortaya çıktığını söyledi. Bir hocanın odasında yangının çıktığını söyleyen Yıldızlar, hemen binayı tahliye ettiklerini anlattı. 5 dakika sonra eşyalarını almak için tekrar yukarı çıktıklarını söyleyen görgü tanığı, bu sürede sıcaklığın oldukça artmış olduğunu aktardı.
Galatasaray Üniversitesi hocalarından birisinin odasında başlayan yangının ilk başta ufak çapta olduğunu anlatan başka bir görgü tanığı ise, yangının kısa sürede büyüdüğünü ve 1 saat içerisinde çatının çöktüğünü gördüklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑