BELEDİYE

GÜLE OYNAYA ASKERE UĞURLANDILAR

İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği asker uğurlama programını bu yılda gerçekleştirdi.

11 Ağustos 2013 Saat: 11:42
GÜLE OYNAYA ASKERE UĞURLANDILAR
GÜLE OYNAYA ASKERE UĞURLANDILAR
"Mehmetlerimizi Askere Uğurluyoruz" adı verilen etkinlikte 1993'e 3 tertip 18 hazır asker birliklerine uğurlandı. Alikahya Düğün Salonu’nda yapılan asker uğurlama eğlencesine askerler ve aileleri kadar  vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik havai fişek gösterisi, ikramlar ve oyunlar ile devam etti. Eğlencede askerleri ve aileleri yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gençlerle birlikte eğlendi. Gençlere öğütler veren Başkan Doğan vatan görevinin kutsallığına vurgu yaptı.
Başkan Doğan, gecede yaptığı konuşmada "Dünyada hiçbir millet yoktur ki evladını askere davul zurna eşliğinde göndermesin. Böyle bir duygu ancak biz Türklere mahsustur. Askerlik bizim milletimiz için hem töremiz ve hem de dinimiz açısından kutsal bir görevdir. Peygamber ocağına gidiyorsunuz. Asker ocağı bir okul, birlik ve beraberliğin pekiştiği yerdir. Sizler sayesinde bizler evlerimizde rahat uyuyacağız. Bu millet, siz Mehmetçiklerimize her zaman minnettardır. Güle güle gidin güle güle gelin. Hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑