SİYASET

Gülseren Onanç istifanın perde arkasını anlattı

CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Gülseren Onanç, istifasının perde arkasını anlattı.

22 Mayıs 2013 Saat: 20:45
Gülseren Onanç istifanın perde arkasını anlattı
Gülseren Onanç istifanın perde arkasını anlattı
Çözüm süreci CHP'de deprem etkisi yaratmıştı. CHP tabanın yüzde 63'ünün çözüm sürecini desteklediğini açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülseren Onanç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun isteği ile istifa etmişti. CHP'nin yenilikçiler vitrininde olan ve son sözleriyle parti içinde tepki çeken Onanç, sessizliğini haftalar sonra bozdu. 

'CHP DEĞİŞMELİ' 

Habertürk ekranlarında yayınlanan Söz Sende programına katılan Onanç, yaptığı araştırmalarda CHP'nin değişmesi gerektiği sonucuyla karşılaştığını söyledi. Değişikliklerin CHP içinde bazı kesimi rahatsız ettiğini ekleyen Onanç, bu değişiklikleri gündeme getirdiğinde farklı tepkilerle karşılaştığını kaydetti. 

'KENDİMİ UZAYLI GİBİ HİSSETTTİM' 

Özellikle CHP tabanının çözüm sürecine destek verdiğini açıkladığında partisi içinde farklı tepkilerle karşılaştığını belirten Onanç,'Bazen kendimi uzaydan mı geldim diye sorguluyordum. Bakışlar –Bugüne kadar böyle şey duymadık- gibiydi. Bu sonuçları paylaşmamak CHP'nin tabanını haksızlık olurdu.'dedi. 

'BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA…' 

CHP tabanının süreci müzakere yoluyla çözülmesinden yana olduğunu ekleyen Onanç, istifasını hakkında ise'Bardağı taşıran bu değildi. Genel Başkanımız ile aramızda güven sorunu yaratan olay benim CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programına katılmamdı. Benim programa katılmamı ima etmişti' diye ekledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑